Esbjerg Energy-Herning Blue Fox-1. October 2021 18:00

Esbjerg Energy vs Herning Blue Fox
Herning Blue Fox vinder
18:00 1. oktober 2021
Tippet til 2.60
Units 7/10
Tabt
Udgivet 30. september 2021 00:48
En jysk klassiker udspilles fredag aften i Esbjerg, hvor to hold, der er på vej i hver sin retning mødes, og det formsvage hold er favoritter. Herning er super kørende for tiden, hvor de er inde i en god stime uden de store skader, mens Esbjerg har et hav af skader til profiler.

Derfor skal du spille den:
Esbjerg er skidt kørende for tiden, senest var Esbjerg foran med 0-3 i Odense, men et total kollaps kostede seks ubesvarede mål fra Odense, der kunne løbe med sejren på 6-3. Forinden havde Esbjerg tabt efter straffeslag i Aalborg, men det var mere Aalborgs sløset spil, der gav point.

Herning er inde i en fantastisk stime for tiden, hvor de har vundet de seneste fem kampe i ordinær tid, og man har spillet mod flere stærke hold som Rungsted Seier Capital, Frederikshavn White Hawks og SønderjyskE, hvor sidstnævnte blev ydmyget med 7-0 i Herning. Emil Kruse er kommet ind som ny målmand i Herning, og han har vist sig som en stærk og solid erstatning for Simon Nielsen, der har spillet en del sæsoner i Herning.

Esbjerg har et stort lazaret af skader, hvor de sandsynligvis er uden fire stærke forwards samt en af deres bedste backs, så det ligner en lang og svær kamp for Esbjerg.

Det skal du holde øje med:
Det er på udebane i Esbjerg, at kampen spilles, og hvis Esbjerg kan få publikum med sig, så kan de give nogle ekstra procenter til Esbjerg. Esbjerg har fordelen af hjemmebane, så Herning kan ikke helt diktere spillet i forhold til kæder på is ved faceoff.

Tager Herning let på kampen, så kan det blive en lang ørkenvandring for Herning, men de viste i deres seneste udekamp i Rungsted, at de også kan spille tætte kampe, og så slå til, når muligheden byder sig.

Det er et lokalopgør, hvor der ikke kun kæmpes som de tre point, men også en masse ære og håneret mellem fansene, og det er også en stor klassiker i dansk ishockey, hvor de gennem 90'erne og start 00'erne udkæmpede en masse drabelige DM-finaler.

Team News:
Esbjerg Energy var senest uden Travis Brown (back), Grayson Downing (forward), Sune Hjulmand (forward), Kale Kerbashian (forward) samt Phillip Schultz (forward), så Esbjerg er ramt meget på bredden.

Herning Blue Fox er uden Chris Clapperton (forward), men han har ikke spillet denne sæson, og kommer sandsynligvis heller ikke til at spille. Senest var Herning også uden den finske forward, Miska Humaloja.

Indbyrdes:
Esbjerg og Herning har i tidernes løb spillet mange tætte kampe mod hinanden, og Herning har også vundet tre af de seneste fem kampe, der er spillet i Esbjerg.

"Let's Beat The Bookies"

Esbjerg Energy – Herning Blue Fox Odds


Esbjerg Energy – Herning Blue Fox Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar