Esbjerg Energy-Herlev Eagles-20. September 2021 18:00

Esbjerg Energy-Herlev Eagles
Herlev Eagles over 2,5 mål
18:00 20. september 2021
Tippet til 2.30
Units 4/10
Vundet
Udgivet 19. september 2021 21:47
Jeg havde kig på flere spil på denne kamp, men jeg er endt på dette spil, hvor Herlev skal score min. 3 mål i kampen, da Herlev har scoret godt med mål på det seneste, og de har ramt en stærk sæsonstart, som de har gjort tidligere. Derudover har Esbjerg været uden Thomas Lillie i målet, og Ricards Puce har ikke samme klasse, så det kan sagtens ligne en målrig kamp, hvor Herlev kommer til at byde ind med mål også.

Derfor skal du spille den:
Et stort argument for spillet er usikkerheden omkring Thomas Lillie i Esbjergs mål. Spiller han ikke, så er jeg villig til at give et par procenter mere for, at spillet går hjem. Spiller han, så er Herlev ikke uden mulighed for at score målene, for Esbjergs defensiv har været meget gavmild med mulighederne i kampene.
Esbjerg har tilladt min. 3 mål i alle af deres kampe, hvor man har været uden Thomas Lillie i målet. Det vidner lidt om, at man ser ud til at have satset alt på, at Lillie vil være klar til at spille størstedelen af kampene.
Herlev har vist sig rimelig målfarlige i de første kampe, hvor det er blevet til 15 mål (næstflest) i fem kampe, og man har besejret linien i tre af de fem kampe. Det har ikke været mod dårlige hold, at man har scoret målene, hvor man har spillet mod Rungsted x2, Aalborg, Frederikshavn og senest Rødovre, så det har været mod hold, der forventes normalt at være stærke defensivt.

Det skal du holde øje med:
Bliver Thomas Lillie klar, og det ved vi sandsynligvis først, når kamprapporten kommer online ca. en time før kampstart, der er kl. 18.00, så trækker det en smule ned, men jeg vil stadig sige, at der er noget værdi at hente.
Herlev har ikke scoret mange mål, når de har været på udebane i Esbjerg, hvor det kun er blevet til maks. to mål i de seneste fire kampe. Kigger man tilbage på sidste sæson også, så har man haft lidt det samme problem, hvor man kun i to af de seneste ti udekampe har scoret tre mål i kampen. Dog har man gjort det i denne sæson, da man – lidt overraskende – besejrede Rungsted Seier Capital med 1-4 for en lille uge siden.
Herlev har været stærke på powerplay, men Esbjerg har ikke taget mange udvisninger i deres kampe, så det er ikke der, at man skal forvente, at Herlev kommer til at score mange af deres mål i kampen.

Team News:
Esbjerg Energy var senest uden Mikkel Rask Nielsen (back) og Kale Kerbashian (forward) til kampen. Uden Mikkel Rask har alt-mulig-manden, Sune Hjulmand, været nede for at hjælpe til på backpladsen, hvilket han har været tidligere, men det er stadig en svækkelse i forhold til en normal back.

Herlev Eagles er uden skader, og kommer med tre stærke kæder til kampen.

Indbyrdes:
Indbyrdes opgør er ikke positiv læsning for spillet, da Herlev ikke har scoret tre mål på udebane mod Esbjerg i de seneste fire kampe. Herlev har haft bedre muligheder for at score mål på hjemmebane mod Esbjerg, hvor det er blevet til min. 3 mål i to af de seneste tre kampe i Ørneborgen.

"Let's Beat The Bookies"

Esbjerg Energy – Herlev Eagles Odds


Esbjerg Energy – Herlev Eagles Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar