Enric Mas vs Marc Soler – 5. sep. 14:00

Cycling icon
| Vuelta a España 2023
Enric Mas vs Marc Soler
Marc Soler
Tippet til 2.25
Units 3/10
Vundet +3,75
Udgivet 4. sep. 21:41

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Marc Soler har tidligere vist et topniveau på enkeltstarter, der var ret højt – men det er længe siden, han har kørt sig fuldt ud i en enkeltstart grundet rolle

✅ Marc Soler har alletiders chance for at overtage den røde førertrøje, hvis han kører en optimal enkeltstart

✅ Generelt har UAEs ryttere forbedret sig markant på enkeltstartscyklen over det seneste års tid, hvilket vidner om at materialet er blevet rigtig godt

10. etape

Enric Mas er som regel ret skarp i Vuelta a España – også på en flad enkeltstart som den, der venter her på 10. etape. Det er altså ikke så meget et spil mod Mas, som det er et spil Marc Soler.

For selvom Marc Soler ikke har kørt sig ud på en enkeltstart i lang tid, så har han tidligere i karrieren vist, at han kan køre godt i disciplinen. Grundet sin rolle som hjælperytter har han dog sjældent haft brug for at køre sig ud. Nu er situationen dog anderledes, da han er 43 sekunder efter Sepp Kuss i den røde førertrøje. Han har næsten to minutter ned til Remco Evenepoel og de øvrige. Med andre ord kan der være en rød førertrøje i sigte for Marc Soler, hvis han har en god dag.

Og overordnet kan man sige, at UAE-rytterne i denne sæson har præsteret godt på enkeltstartscyklen. Det vidner om at deres materiale er stærkt forbedret i denne sæson. Hvis det er tilfældet, giver det et solidt boost til Marc Soler.

Det er dog farligt ikke at træne i disciplinen, og hvis Marc Soler har droppet at fokusere på enkeltstarten, så bliver det svært at vise sit topniveau. Enric Mas træner jo qua sine klassementsambitioner, men Marc Soler kører på et profilstærkt mandskab, så der er ingen garanti for at han finder nytte i at udvikle evnerne. Jeg tror dog, han har bevaret fokus, da han godt ved at det er nøglen til at levere resultater i etapeløb.

Odds 2,25 er i al fald alt for højt. Jeg har Marc Soler som en svag favorit i duellen – trods diverse spørgsmålstegn – og derfor sender jeg tre units afsted.

Marked:
2,25 – ComeOn
2,10 – Bwin
2,08 – Nordicbet
2,02 – Betinia
2,00 – Bet365, Bet25, Tipwin

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Enric Mas – Marc Soler Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Enric Mas – Marc Soler

Enric Mas: Skader og karantæner

Marc Soler: Skader og karantæner

Enric Mas – Marc Soler Head 2 Head

Flere Tips

2. mar.
Units 3/10
Tippet til 1.98
20:30
Units 3/10
Tippet til 1.80
Units 1/10
Tippet til 1.91
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar