England vs Schweiz – 6. jul.

Fodbold EM
England
Schweiz
6. jul.
18:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

6. jul.
18:00
England vinder
Tabt -4,00

Units

4/10
England vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Oddset har bevæget sig for højt op på England
  • Et muligt formationsskifte med Shaw tilbage kan give momentum
  • Schweiz får meget credit, men mødte elendige italienere

Analyse

Fra markedsåbningen kiggede jeg Schweiz’ vej, hvilket mange har gjort med den følgende oddsændring. Jeg synes dog, prisen var en kende for lav på Schweiz og siden da har oddset vandret, således at der nu er værdi på England på trods af, at de har haft en ringe slutrunde. Da holdene mødtes i en venskabskamp i 2022 var oddset på engelsk sejr helt nede i 1,65, hvor England sågar spillede med en del reserver. En kamp for to år siden kan man ikke bruge til meget, men det fortæller alligevel lidt om de forventede styrkeforhold mellem nationerne.

England har været dårligt kørende under denne slutrunde, men der bør være nogle ting, der kan give dem medvind. Således henter man en meget sen uafgjort mod Slovakiet, da man var helt nede i sækken, og det momentum rullede man videre på og vandt ekstra tiden på mål af Harry Kane. Bellingham og Harry Kane var stjernerne, der steppede op, da det var allermest nødvendigt, og det må give et stort boost, at man hentede en sejr og avancerede, da det ellers lignede, at man var døde og begravet.

Nu får englænderne en ekstra chance og udover selvtilliden og motivationen, som bør være tanket, så er presset måske også mindsket en smule, fordi forventningerne er dykket og holdet har fået enorm meget kritik indtil videre både fra fans og medier. Det kan næsten kun forbedres, og der spekuleres også i formationsændringer hos englænderne, fordi den konservative træner er nødsaget til at gøre noget andet. Luke Shaw er tilbage, men starter næppe. Det kan dog styrke mulighederne med en venstrebenet back. Samtidig er Guehi i karantæne, så Konsa træder ind, men mange mener også, at Southgate kommer til at vælge en 3-backkæde, hvor Walker glider ind som stopper. Den formation slog man schweizerne i sidst de mødtes.

Schweizerne var gode mod italienerne, og det er den primære årsag til, at oddset er endt så langt nede, at schweizerne inden længe vurderes på niveau med englænderne. Schweiz var også godt spillende mod Italien, men italienerne var helt forfærdeligt dårlige og har været det hele slutrunden, så jeg er påpasselige med at udlede for meget af den kamp ift. alpenationens niveau. Schweizerne blev nemlig spillet under græsset af tyskerne i store periode, og man havde ganske vist også en sejr at beskytte, men alligevel var der stor niveauforskel.

Schweiz var heller ikke frygtindgydende mod skotterne, hvor man i slutfasen måtte forsvare et 1-1-resultat hjem. Schweiz har trukket store veksler på de samme spillere og godt nok har bagkæden med Akanji, Schär og Rodriguez været stærk, men de blev udfordret af tyskernes kombinationsspil, og her bør englænderne kunne kopiere noget med Saka, Bellingham, Foden m.fl.

Jeg tror, det bliver en målfattig kamp, og knock out-kampene har hidtil vist sig at være låste i lange perioder. Det tror jeg, bliver Englandsfordel, for de har individualisterne til alligevel at skabe den afgørende chance, der kan bringe dem sejren.

England vs Schweiz
England

Uafgjort

Schweiz

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar