England U21 vs Tyskland U21 – 28. jun. 18:00

Profit
1.032,3
TBP
106,7%
Hitrate
47,2%
3345 Tips
Fodbold icon
EM U21 Grp. C | EM U21
England U21 vs Tyskland U21
Tyskland vinder og begge hold scorer
Tippet til 4.75
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 28. jun. 09:27

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ England er videre som 1’er i gruppen.

✅ Tyskland skal vinde for at have mulighed for avancement.

✅ Tyskland har præsteret bedre, end resultaterne fortæller.

England har ikke meget på spil – de er videre som 1’er i gruppen efter sejre over Tjekkiet og Israel og Portugal venter nu i kvartfinalen. Det har været solid fra Englands side, men ikke mere end det taget i betragtning, at de har et mandskab med masser af Premier League-spillere. England har domineret stort på bolden i deres kampe, men ikke skabt et utal af chancer – de har bare kvalitet foran mål, og derfor tror jeg også, at AGF’s Bisseck og co. får udfordringer med at holde England helt fra scoringer.

Jeg tror dog, at Tyskland har gode muligheder for at vinde, fordi motivationsforskellen må være meget stor med tyskerne, der har alt på spil overfor England, der er videre og helt sikkert vil bringe mange reserver i dette opgør. Tyskerne har også et rigtigt slagkraftigt hold og ofte er tyske u-hold stærke, selvom navnene ikke altid klinger af det samme som hos f.eks. England. Tyskerne har da også domineret deres kampe ret markant med 20 afslutninger i snit, 70% boldbesiddelse og en xG, der mod Israel var over 3, mens den lå på 2,81 mod Tjekkiet.

Det vidner lidt om, at man har haft marginaler og held imod sig, og derfor er man bragt i en rigtig vanskelig situation, hvor en sejr er påkrævet – og samtidig kan vise sig ikke at være nok. Englænderne har masser af profilerede navne, men det er i defensiven, at man er sårbare og uden den samme erfaring, som på de øvrige positioner, og med det chancekreerende spil, tyskerne har vist indtil videre, så bør de få muligheder i opgøret.

Jeg synes helt klart, der er noget værdi at hente i dette spil, hvor tyskerne er gjort til smalle favoritter, og hvor mål-linjen ifølge markedet peget mod over. Tyskerne har set stærkere ud end det ene point, man har tilspillet sig, og motivationsforskellen skal hjælpe dem på vej. Ved f.eks. 1-1 skal de gå all-in, og så sidder vi med en god pris på tyskerne.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

England U21 – Tyskland U21 Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger England U21 – Tyskland U21

England U21: Skader og karantæner

Tyskland U21: Skader og karantæner

England U21 – Tyskland U21 Head 2 Head

Flere Tips

23. jul.
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.70
20:00
Units 1/10
Tippet til 2.45
Units 3/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar