18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England-Danmark-7. July 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
England vs Danmark
Danmark +0.50 (AH)
7. juli 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 2.24
Udgivet 7. juli 2021 06:24
Nu skal vi til det. Den største kamp i lang tid for det danske landshold, og også en af de største muligheder det engelske landshold har haft. Vinderen af kampen skal i finalen mod Italien.

Kampen spilles på Wembley og det er som bekendt ikke muligt for den gængse dansker, at tage rejsen til London og støtte landsholdet. I stedet er der en del bosatte danskere i London, som har købt billetter og DBU forventer derfor op mod 9.000 danske fans på stadion – Der vil altså være en fraktion til at give Danmark et ekstra skub.

England har spillet sig selv op i de to seneste kampe, som tæller en 2-0 sejr over Tyskland og en 4-0 sejr over Ukraine. Kampen mod Tyskland var yderst lige, men en individuel aktion af Raheem Sterling sent i kampen sendte England i front. Sejren mod Ukraine var lidt billig. Ukraine er først og fremmest ikke nogen skræmmende modstander, og derudover var de også helt fysisk udmattede. Vi har endnu ikke set en helt fantastisk præstation fra England i vores øjne.

Danmark skal også for alvor testes her. Vi har slået Wales og Tjekkiet ud, men ingen af de to er i nærheden af England. Derudover har vi endnu ikke været på udebane, hvor vores fantal har været i undertal. Hvis man kigger på kampen mod Belgien, så har vi dog vist at vi sagtens kan være med mod de største. Danmark var uden tvivl det bedste hold på banen i den kamp, og med lidt mere held, så havde Danmark også vundet.

England skal helt sikkert være favoritter, men hvis Danmark rammer deres topniveau over 90 minutter, så er der slet ingen tvivl om at England kan blive sendt ud.

England – Danmark Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

England
Danmark
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 20:58.

England – Danmark Head 2 Head


Skriv et svar