18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

England-Danmark-7. July 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
England vs Danmark
Danmark +0.75 (AH)
7. juli 2021 21:00
888
Tippet til 1.94
Udgivet 5. juli 2021 17:59
Det er svært ikke at være optimistisk for Danmarks chancer. Ihvertfald indenfor 90min. England favoritter men Danmark har midlerne til at stoppe dem.

England har fire sejre og én uafgjort men mere imponerende fem clean sheets. Det er særligt imponerende da de ikke har spillet overbevisende. De har tredje færre skud, 17'ende færreste på mål, tilladt flest skud imod sig af de fire semifinalister og tredje færrest key passes. Kigger man på kampene har de haft styr på kampene men modstanden har ikke vist et højt niveau. Hverken Tyskland eller Ukraine kunne være deres præstationer bekendt. Det er meget sigende at hele fem af deres otte mål er scoret med hoved. Mand for mand er England et verdensklasse hold. De er dog ikke usårlige men Sterling, Sancho, Kane, Mount, Foden & Grealish har alle en X-factor på den sidste tredje-del. De cirka 50,000 engelske fans er formentlig deres bedste våben til kampen.

Danmark har spillet en flot slutrunde. Pointene lod vente på sig men Rusland og Wales blev slået sikkert men Tjekkiet blot havde 15-20min af kampen mod Danmark. Dog spiller to offensive indskiftninger og tidspunktet for reducering en væsentlig rolle her. Danmark har været det næst mest scorende hold. De har haft anden flest skud, anden flest på mål, anden flest key passes og anden flest luft dueller vundet. Selvom de har lukket fem mål ind, har de haft femte færrest skud imod sig og er efter Italien den semifinalist med flest bolderobringer. Udfra set er selvtilliden, holdånden og ærgerrigheden i top. Det kan være deres værn mod den massive hjemmebane fordel England har.

Mållinjen er sat til O/U2,25 med underen som favorit. Det er to stærke defensive hold men Danmark har præsteret bedre offensiv. England har dog X-factoren men den har været mindre synlig end holdkortet indikere.

England har som nævnt scoret fem af otte med hoved. Danmark lukker dog sjældent mål ind på den konto, og har vundet anden flest luft dueller til EM. Vestergaard, Kjær, AC & Co kan matche England på den front.

Kampen kan komme til at bære præg af at være en EM semifinale, hvor begge er mere afventede og spiller med livrem og seler. Hjulmand lader dog til at være Southgate taktisk overlegen men Southgate har bedre spillere at gøre godt med. Hjulmand og Southgate har to gange stået overfor hinanden de sidste 12 månder med fire point til følge for Hjulmand. Dog blev sejren hjulpet på vej af et tidligt rødt kort til England.

Alt i alt er der gode chancer for en mål-mæssigt tæt på hvor Danmark har midlerne til at holde et potentielt nederlag nede på ét mål men måske tage point.

England – Danmark Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

England
Danmark
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 20:58.

England – Danmark Head 2 Head


Skriv et svar