18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England-Andorra-5. September 2021 18:00

Units 4/10 Vundet
England vs Andorra
England holder målet rent
5. september 2021 18:00
Betfair
Tippet til 1.62
Udgivet 2. september 2021 09:20
England er stor favoritter til at vinde deres kval gruppe. Andorra scorer sjældent og stort set aldrig mod de bedste nationer i verden. Gode chancer for at England holder målet rent.

England fik en flot andenplads til EM, hvor særligt forsvaret viste at de er blandt verdens bedste. Målmand Pickford har sine udfald men med Shaw, Stones, Maguire, James, TAA osv foran ham er det spillere som er vant til at træne og spille med/mod verdens bedste. England lukker generelt få mål ind, og særligt mod de mindre nationer. Kigger man kun på holdene som må regnes som 3/4/5 led i Europæisk fodbold er det blevet til otte clean sheets i de sidste ti kampe. Hold som Montenegro og Kosovo fik scoret imod dem. Begge en tand eller to bedre end Andorra.

Andorra kan glæde sig over at de røg i gruppe med San Marino. Så har de forhøjet chancer for at få nogle flere sejre på kontoen. Den lille stat i Sydeuropa gør sig sjældent positivt bemærket. Alle mand er i den lokale liga eller mindre spanske klubber fra 4. div og ned. Deres def-midt Marc Vales er at finde i Norge men med kvaliteterne i det defensive hjælper det dem ikke her. Det er 17 kampe siden Andorra sidst har vundet, da de slog Moldova 1-0 hjemme. Siden da er det blot blevet til mål i fem af de resterende 16 kampe. De kom mod Albanien, Cape Verde, Malta og senest hjemme mod både Irland og Ungarn. Begge blev dog tabt 1-4 og Irland var en træningskamp mens målet mod Ungarn var et straffespark i det 93'ende minut.

England er selvsfølgelig kæmpe favoritter her og linjen er sat til O/U 5,25. De har dog et af verdens bedre forsvarer og lukker meget sjældent mål ind. Andorra scorer omvendt sjældent og har ikke scoret imod en stor nation siden et trøste mål hjemme mod Belgien i 2015. Gode chancer for at England tager alle tre point og holder målet rent.

England – Andorra Odds


England – Andorra Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar