18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -17,3
TBP 85,6%
Hitrate 36,1%

Endpoint – Anonymo – 20. April 2021 09:30

Units 3/10 Tabte
Arkiveret tip
January 1, 2010 00:00
Udgivet April 18, 2021 19:44

En førsterunde kamp i LOOT.BET Season 9 turneringen, der starter ud med et swiss-format. Her møder britiske Endpoint modstand i form af polske Anonymo.

Endpoint har været inde i en god periode efter de ellers mistede flameZ, der skiftede til OG. Her har man hentet Thomas ind, der også tidligere har været en del af holdet. Man tabte kun meget snævert til G2, der ligger nummer 13 i verden, hvilket viser at de ikke har mistet så meget efter udskiftningen. Generelt ser holdet ud til være ret stærkt, og de er også på deres tredje uge i top 30 på trods af en udskiftning.

Anonymo har papiret et meget interessant hold, men de har ikke kunnet få det til at fungere. Deres seneste kamp var imod AGF, godt nok i en bo1, men det er altså et hold man skal slå hvis man vil mod top 30 i verden. Derudover har man tabt til Wisla Krakow, Trident og SAW, som jeg alle vil sige er under eller på samme niveau som Endpoint. Man skal halvanden måned tilbage før man finder en sejr til Anonymo, hvor man præcist kan sige at det var imod en bedre modstander end dem selv.

Mapmæssigt er ikke så dårligt for Endpoint. Anonymo spiller aldrig Dust2, som er Endpoints dårligste map rent statistisk (udover Nuke de aldrig spiller). Anonymo bør gå efter enten Train eller Vertigo, men sidstnævnte er heller ikke et dårligt map for Endpoint.

Generelt synes jeg at man overvurderer Anonymo lidt, imens Endpoint har fortjent flere point i min bog på trods af tabet af flameZ. Anonymo vil dog være favoritter på Train, men jeg ser Endpoint som et bedre hold, og jeg synes der er værdi i en 2-0 sejr til Endpoint.


Skriv et svar