Empoli vs Bologna – 15. mar. 20:45

Fodbold Serie A
Empoli
Bologna
15. mar.
20:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

15. mar.
20:45
Bologna vinder
Vundet +4,40

Units

4/10
Bologna vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Empoli er elendige på hjemmebane i denne sæson. I de seneste ti kampe er det blot blevet til en enkelt sejr, mens man har indkasseret fem nederlag. Det er specielt offensiven som halter, hvor man er det mindst scorende hold i hele Serie A.
  • Bologna vandt det omvendte opgør med 3-0 tilbage i oktober sidste år og jeg kan sagtens forestille mig, at vi kommer til at se et lignende resultat i dagens opgør.
  • Bologna udspiller en drøm i øjeblikket omkring en historisk præstation med hensyn til at sikre sig en af de fire Champions League pladser i tabellen. Det er min vurdering, at det faktum løfter klubbens moral og selvtillid og vil være medvirkende til at sikre en sejr mod et nedrykningstruet Empoli hold.

| Sidst opdateret:

Analyse

Fredag aften byder på et opgør i Serie A mellem Empoli og Bologna. Mens hjemmeholdet kæmper en hård kamp for at undgå at placere sig blandt nedrykningspladserne, så kæmper udeholdet for at sikre sig en imponerende bedrift, ved at placere sig blandt de fire Champions League pladser, hvilket i så fald vil være første gang i klubbens historie.

Empoli er i øjeblikket placerret som nummer sytten i ligaen blot et enkelt point over nedrykningspladserne. Det er ekstremt tæt i bunden af den italienske liga, hvor blot fire point adskiller hele syv hold. Empoli fyrede sin træner Aurelio Andreazzoli tilbage i midten af januar i år og erstattede ham med Davide Nicola, som midlertidigt fik vendt rundt på resultaterne til den positive side, men nu har man alligevel senest tabt to kampe i træk.

Bologna kan allerede kigge tilbage på sin bedste præstation i ligaen i årtier og alle omkring klubben drømmer i øjeblikket om den historiske bedrift omkring Champions League pladserne. Klubben har haft en imponerende stærk formkurve på det seneste, hvor man blandt andet har slået både Atalanta og Lazio, men den blev afbrudt i weekenden med et snævert nederlag på hjemmebane mod Inter. Bologna er i øjeblikket placeret som nummer fire i ligaen og har tre point ned til Roma på femtepladsen.

Holdnyt Empoli

Hjemmeholdet er uden de helt store skader og fravær til kampen. Største minus bliver fraværet af den italienske idealstarter på midten Jacopo Fazzini, som sidder ude med karantæne i dagens kamp grundet fem gule kort i sæsonen. På midten savnes nu også en anden idealstarter i form af Alberto Grassi, som må sidde ude med en skade.

Holdnyt Bologna

Udeholdet har ligeledes heller ikke mange skader eller fravær, men desværre for dem er det en nøglespiller som er i blandt. Således må man undvære den hollandske angriber Joshua Zirkzee, som vil være ude de næste tre uger med en lårmuskelskade. Det bliver et kæmpe afsavn offensivt, eftersom han har scoret ti mål og lavet tre assists i sæsonen og dermed er topscorer for klubben. I angrebet savner man desduen også svenske Jesper Karlsson, samt langtidsskadede Adama Soumaoro.

Spilforslag

Det er selvsagt et kæmpe minus for Bologna, at de skal undvære Joshua Zirkzee, men holdet har fuldgode erstatninger i form af danske Jens Odgaard, samt argentinske Santiago Castro, som begge må være ekstremt sultne for få chancen og muligheden og rent faktisk tage den når den kommer, som nu med Zirkzees skade. Derudover må man ikke glemme, at Bologna stadigvæk har en spiller som italienske Riccardo Orsolini i angrebet, som har scoret ni mål og lavet to assists i sæsonen.

Nederlaget mod Inter kan og må ikke tage selvtilliden væk fra Bologna. Dette var ordene fra træner Thiago Motta på pressekonferencen forleden forud for dagens kamp. Det tror jeg meget vel også er casen i dag, at holdet med den største selvtillid og kvalitet vil sejre. Empoli kæmper selvsagt for at undgå nedrykning og historisk har Bologna rent faktisk aldrig vundet en ligakamp på Stadio Carlo Castellani. Men med en sejr over Empoli, så kan man fastholde distancen ned til Roma og stadig holde drømmen om CL pladserne i live.

Bologna er komplet forandret hold i denne sæson og har slået markant stærkere hold i form at Atalanta og Lazio og jeg føler mig helt overbevist om, at man også slår Empoli i dagens opgør og sikrer sig en fortsat afstand ned til Roma omkring Champions League pladserne. Jeg vælger at sætte fire units på udfaldet.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar