18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 37,2
TBP 107,6%
Hitrate 37,2%

Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i miniserie-21. September 2021 01:00

Units 5/10 Vundet
Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i miniserie
Kate Winslet
21. september 2021 01:00
Unibet
Tippet til 2.00
Udgivet 6. september 2021 12:56
Det er en rigtig interessant kategori i limited series-kategorien for skuespillerinder. Bookmakerne har Anya Taylor-Joy som favorit foran Kate Winslet mens Michaela Coel er en fræk outsider.

Der er jeg ikke helt enig: i min optik er Kate Winslet klar favorit, mens Anya Taylor-Joy er en outsider sammen med Michaela Coel. Michaela Coel er stjernen i I May Destroy You, og hun er fremragende.

Nå, tippet her går på Kate Winslet. Oddset holder ikke til prisuddelingen. Kate Winslet var fremragende i Mare of Easttown, ja, faktisk var det én af de bedste præstationer jeg kan mindes i en serie. Hun formår at tage en klichefyldt karakter – for det er Mare – og give den en uhyre stor grad af nuance og detaljer. En anden skuespiller kunne have brækket nakken på den her rolle, men Kate Winslet løfter hele serien. Hun tager én af de mest klassiske historier og skaber noget nyt og spændende. Det er da en præstation, der vil noget.

Det er ikke fordi jeg ikke anerkender at Anya Taylor-Joy leverede stort i The Queen’s Gambit, for det gjorde hun. Jeg mener bare at hele den serie hypes lidt mere end hvad der er fortjent. Jeg er for eksempel ikke i tvivl om hvilken serie, man vil huske om tre-fire år, og det er i høj grad på baggrund af præstationerne.

Odds 2,00 er for højt, som man kan få hos Unibet, 888sport, LeoVegas og Mr Green. Det samme er Nordicbets 1,91. Jeg er ude i at den er spilbar ned til omkring 1,55.

Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i miniserie – Odds


Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i miniserie – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar