18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 37,2
TBP 107,6%
Hitrate 37,2%

Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i komedie-21. September 2021 01:00

Units 6/10 Vundet
Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i komedie
Jean Smart
21. september 2021 01:00
Nordicbet
Tippet til 1.67
Udgivet 6. september 2021 12:58
Det er ikke det højeste odds, men værdien er til gengæld i den grad til stede.

Den her kategori skriger Jean Smart. Den 69-årige skuespiller (der bliver 70 inden showet) har haft et par stærke år, hvor hun har været med i seriesucceser som Fargo, Watchmen og senest Mare of Easttown. Hun glimrer dog mest i sin egen serie, Hacks.

Her spiller hun en falleret Las Vegfas-performer, der er ved at tabe grebet om den yngre generation, og derfor søger hun hjælp hos en ung, kvik – men cancelled – forfatter. Jean Smart formår at fange essensen af rollen 100 %. Hun brillerer stort.

Hun er matchet mod Tracee Ellis Ross (Black-ish) og Alison Janney (Mom), der begge har været nomineret en del gange, men ikke virker til at have meget buzz omkring sig. Det har Aidy Bryant (Shrill) heller ikke, så det skal være Kaley Cuoco (The Flight Attendant), der slår Jean Smart.

Cuoco har fået masser af hype, og hun gør det også glimrende, som den fordrukne stewardesse, der bliver involveret i en mordsag. Hendes karakter har masser af lighedstræk med hendes forrige karakter (Penny fra Big Bang Theory), men med en ekstra dimension og dybde, der løfter karakteren.

Hun KAN vinde. Men det vil være en overraskelse. Jean Smart er favoritten, men jeg mener ikke oddsene er korrekte – hun bør være meget større favorit.

Hos Gold Derby peger eksperter, journalister og topbrugere lige så hyppigt på hende, som de gør på Jason Sudeikis i den mandlige-kategori (forskellen at der er lidt flere almene brugere, der peger på Cuoco end på Sudeikis’ rivaler). Han findes i odds noget nær odds 1,10.

Nordicbet topper markedet med odds 1,67. Unibet, LeoVegas, 888sport og Mr Green har alle odds 1,60. Et fair odds er helt nede i odds 1,30.

Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i komedie – Odds


Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i komedie – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar