18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 37,2
TBP 107,6%
Hitrate 37,2%

Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i drama-21. September 2021 01:00

Units 2/10 Tabt
Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i drama
MJ Rodriguez
21. september 2021 01:00
Nordicbet
Tippet til 10.00
Udgivet 6. september 2021 12:46
I kategorien for bedste skuespillerinde i drama kan det blive svært at overgå Emma Corrin, der stråler som Diana i The Crown. Men én skuespillerinde kan gøre det i min optik: MJ Rodriguez fra Pose.

Har man fulgt Pose vil man måske mene, at hun er the standout fra serien, skønt det er Billy Porter, der har været ansigtet udadtil og som vandt en Emmy Award for første sæson. Han er også strålende og gør det fremragende.

Det er dog første gang, at MJ Rodriguez er nomineret, og det er historie i sig selv. Dermed er hun den første transkønnede person, der bliver nomineret.

Momentum går da også hendes vej. Siden nomineringerne er kommet frem, er det hende der har oplevet den største vækst i opbakning hos Gold Derby. Hun er stadig et stykke efter Emma Corrin i meningsmålingerne, men kigger man på ren momentum, så peger pilen i retningen af MJ Rodriguez.

Om det er nok til at vinde kan jeg godt tvivle på, men i sidste ende er min vurdering også bare at oddset er for højt. Hun er stadig outsideren, men ikke så meget som odds indikerer.

Odds 10 hos Nordicbet er for højt – fair odds bør i skrivende stund være omkring odds 5,00.

Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i drama – Odds


Emmy Awards: Bedste skuespillerinde i drama – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar