18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Emmy Awards: Bedste skuespiller i drama-21. September 2021 01:00

Units 3/10
Emmy Awards: Bedste skuespiller i drama
Billy Porter
21. september 2021 01:00
Nordicbet
Tippet til 10.00
Udgivet 6. september 2021 12:50
I en småsvag kategori står Billy Porter tilbage som den største udfordrer til Josh O’Connors trone. Det matcher ikke med odds 10, som man i skrivende stund kan få på den tidligere Emmy-vinder.

Billy Porter spiller hovedrollen i dramaserien Pose, der er nået til tredje og sidste sæson. Billy Porter vandt for sin præstation efter første sæson, og siden har han været noget af en darling ved awardshows. Han har et stort publikum og en stor fanskare.

Pose er en unik lille serie, der sagtens kunne blive hyldet for at have nået sin afslutning. I år har de fået flere nomineringer for skuespillerpræstationerne.

Hos award-sammenligningssiden Gold Derby står Billy Porter som den klareste udfordrer til Josh O’Connor, og det er egentligt her, jeg mener oddset er mest skævt: det afspejler ikke, at han er den primære udfordrer, og med en del buzz omkring sig, er han faktisk en realistisk udfordrer. Han bør ligge omkring odds 4, så odds 9 er afgjort for højt. Oddset er sandsynligvis sat inden han for alvor begyndte at få momentum.

Der tilbydes odds 10 hos Nordicbet, mens Unibet, 888sport og LeoVegas følger efter med odds 9,00.

Emmy Awards: Bedste skuespiller i drama – Odds


Emmy Awards: Bedste skuespiller i drama – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar