18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Emmy Awards: Bedste miniserie-21. September 2021 01:00

Units 8/10 Tabt
Emmy Awards: Bedste miniserie
Mare of Easttown
21. september 2021 01:00
Unibet
Tippet til 2.75
Udgivet 6. september 2021 12:52
Kategorien for bedste limited serie – eller miniserie, om man vil – er spækket med god kvalitet. Bookmakerne har sat The Queen’s Gambit som favoritten, og jeg anerkender at den kan vinde, men jeg mener ikke, den skal være kategoriens favorit.

Den ære bør i stedet tilfalde Mare of Easttown, der kvalitetsmæssigt overgår de øvrige serier i kategorien. Serien er båret af Kate Winslet, men har også stærke præstationer fra blandt andre Evan Peters og Jean Smart.

Sammenligner man den med The Queen’s Gambit og skruer tiden tre år frem, så er jeg ikke i tvivl om at flere vil omtale Mare of Easttown end den anden. Kate Winslet og resten af holdet tager en velkendt genre og leverer perfektion.

Mare of Easttown er den miniseries, der har opnået flest nomineringer, og det plejer også at være et solidt tegn – jeg tror hurtigt de kan ende med at vinde en del priser. Det er en af årets mest hypede serier – og med rette.

Odds 2,75 findes hos Nordcibet, Unibet, 888sport, LeoVegas og Mr Green. Den er spilbar ned til omkring odds 2,00.

Emmy Awards: Bedste miniserie – Odds


Emmy Awards: Bedste miniserie – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar