18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Emmy Awards: Bedste miniserie-21. September 2021 01:00

Units 2/10 Tabt
Emmy Awards: Bedste miniserie
I May Destroy You
21. september 2021 01:00
Unibet
Tippet til 11.00
Udgivet 6. september 2021 12:55
I en spændende kategori kigger jeg også lidt mod en outsider. Der er ingen tvivl om at Mare of Easttown er min favorit i den her kategori, mens The Queen’s Gambit er en realistisk udfordrer. En anden realistisk kandidat er I May Destroy You.

Hvor de to øvrige kandidater er stærke serier med få fejl, så er I May Destroy You en anelse mere grov i kanten – til gengæld har den en stemme. Den vil sige noget. Og den siger noget i så høj grad, at du ikke kan undgå at høre den.

Michaela Coel står bag serien, og hun er en af de unge, fremadstormende skuespillerinder, der har en stærk stemme. Serien tager udgangspunkt i hendes egne erfaringer med seksuelle overgreb. Sådan en serie står stærk, og Coel har et følge der hyper hende. Jeg kan sagtens se den vinde, selvom mange kan finde serien småirriterende.

Til oddset er der i al fald værdi – hos Gold Derby peger flere og flere eksperter også på den, og opbakningen er stigende.

Odds 11 findes hos Nordcibet, Unibet, 888sport, LeoVegas og Mr Green. Den er spilbar ned til omkring 8,00.

Emmy Awards: Bedste miniserie – Odds


Emmy Awards: Bedste miniserie – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar