18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Emmy Awards: Bedste mandlige birolle i komedieserie-21. September 2021 01:00

Units 5/10 Vundet
Emmy Awards: Bedste mandlige birolle i komedieserie
Brett Goldstein
21. september 2021 01:00
Unibet
Tippet til 4.00
Udgivet 9. september 2021 18:12
Brett Goldstein fra tv-serien Ted Lasso har momentum i øjeblikket. Hos Gold Derby – der samler eksperternes bedste bud på vindere af de forskellige awardkategorier – er han en højdespringer, altså én af dem, der får flest picks i sin retning lige nu.

Han konkurrerer i en åben kategori. Birolle-kategorien er ofte meget åben, og det åbner op for overraskelser. Det er primært Saturday Night Live-duoen Keenan Thompson og Bowen Yang han kæmper mod. I kategorien er i alt nomineret fire personer fra Ted Lasso-serien, så momentum synes at være på den serie — og det virker til at Brett Goldstein har al hypen.

Ser man hos Gold Derby blandt eksperterne topper Keenan Thompson og Brett Goldstein lige nu listen med blot ni 'picks'. Siden den 1. september har seks ud af i alt ti eksperter peget på Goldstein.

Odds 4,00 hos Unibet, Mr Green, 888sport og LeoVegas. Odds 3,50 hos Nordicbet holder også fin værdi. Jeg vil spille den ned til 2,75-ish. Folkekære Keenan Thompson er favorit, men kun med omkring 50 % chance for succes.

Emmy Awards: Bedste mandlige birolle i komedieserie – Odds


Emmy Awards: Bedste mandlige birolle i komedieserie – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Brett Goldstein er rykket ind som kategoriens klare favorit hos Gold Derby. Oddsene er dog ikke justeret hos Unibet og co., mens det er steget til odds 3,75 hos Nordicbet. Ingen garanti for sejr, men noget tyder på at odds 4 er meget velbetalt. Det er i nat, det afgøres.

Skriv et svar