Emmy Awards 2023 – 8. jan. 02:00

Profit
91,2
TBP
109,0%
Hitrate
36,6%
371 Tips
 icon
| Bedste komedieserie
Emmy Awards 2023
The Bear vinder Emmy for bedste komedieserie
Tippet til 3.40
Units 3/10
Vundet +7,20
Udgivet 10. dec. 13:48

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ The Bear virker til at have momentum i øjeblikket, hvor flere og flere peger på den enormt hypede serie over Ted Lasso.

✅ The Bear sendes skævt i forhold til Emmy-kalenderen, hvilket betyder at det er sæson 1, der er nomineret, men helhedsbilledet med sæson 2 må også være i baghovedet.

✅ Oddset taler slet og ret for The Bear: Ted Lasso er favorit og vandt snart sagt alt i 2022 (ja, og 2021) – men sæson tre havde svært ved at matche sæson to, og det kan koste vitale stemmer.

Emmy Awards 2023 => Bedste Komedieserie – Outstanding Comedy Series

Bemærk: Spillet afgøres tirsdag den 16. januar omkring klokken 5, men bookmakernes spilstop er mandag den 8. januar klokken 2.

Emmy Awards 2023 nærmer sig – i midten af januar skal de bedste serier, der blev vist mellem 1. juni 2022 og 31. maj 2023 kåres. Showet falder markant senere end vanligt grundet den nyligt afsluttet strejke, men stemmeprocessen blev afsluttet i slutningen af august. Det er en dynamik, der givetvis kan spille ind.

De seneste to sæsoner har Ted Lasso vundet prisen for bedste komedieserie. Det er sandsynligt, at de tager en tredje og sidste pris, for Ted Lasso holdt et højt niveau hele vejen til slut. Ligeledes er det ikke ualmindeligt, at en serie får lidt ekstra stemmer, når den nu er afsluttet.

Bookmakernes odds peger også på at Ted Lasso er favoritten, men jo tættere vi kommer showet, jo mere virker det til at eksperterne tror på, at det bliver The Bear, der løber af med statuetten. Stemmerne er faldet for længst, men på sammenligningssitet Gold Derby kan man aflæse, at troen på The Bear stiger nærmest dagligt, hvilket plejer at være en indikator på at serien har haft momentum i stemmeboksen.

Men måske er den vanlige dynamik sat ud af spil: Der var en strejke, der har forsinket showet med adskillige måneder, og stemmerne faldt tilbage i august, så måske kan man bruge dette momentum til endnu mindre end normalt. Jeg vurderer dog, at der er en chance for at stemmerne så småt begynder at vise sig i diverse predictions nu her, fordi det handler om at alle bare kommer tættere på showet.

Ted Lasso var en fabelagtig komedieserie, men den peakede med sæson to. Sæson tre var ikke ringe, men den faldt en lille smule i kadence, og et niveaufald kan nogle gange være nok til at stemmerne søger væk. Og hvis de søger væk, så bør de søge i retning mod The Bear.

The Bear er ikke en komedieserie i sin klassiske forstand, men med de korte afsnit falder den i komediekategorien. Det kan godt koste – men hvis voterne udelukkende stemmer på kvaliteten af en serie, så er The Bear nærmest på niveau med Ted Lasso, hvis ikke foran. Sæson 1 – som er den, der er nomineret – fik spandevis af ros, og selvom sæson 2 ikke burde være relevant her, spiller det naturligvis ind at den udkom midt i stemmefasen. Enkelte votere kan simpelthen ikke undgå at være påvirket af sæson 2, og jeg frygter ikke at man har ”glemt” serien – det havde været omvendt, hvis den var blevet afsluttet midt i juni 2022, og man så skulle stemme på den over et år senere.

Det er en stærk kategori. Abbott Elementary, Barry og The Marvelous Mrs. Maisel er de øvrige nominerede. Abbott Elementary er en serie, der belyser skoleverdenen, og den er morsom og sjov, men den fik ikke rigtigt noget medvind i sidste udgave, så jeg har svært ved at se den bounce tilbage. Barry er afsluttet og kan måske få lidt hæder der, men udover et par velfortjente awards for gode individuelle præstationer, har det aldrig været den store vinder, som den måske havde fortjent. Solid afsluttende sæson – men ikke en, man vinder for, tror jeg. Og Mrs. Maisels tog er kørt. De øvrige? Tja – nej. Ikke umiddelbart. Toget virker også kørt for Only Murders in the Building og Jury Duty. Wednesday har en mikroskopisk chance fordi den serie gik viralt, men det påvirker næppe voterne alt for meget.

Alt over odds 2,75 er i min bog for højt for The Bear. Det eneste, der gør, at jeg ikke holder den helt jævnbyrdig med Ted Lasso, er at Ted Lasso er en afsluttende serie (med bevist award-tække) og at The Bear ikke for alvor er en komedie. Ikke lige så tydelig som Ted Lasso. Det kan godt koste hos konservative voters.

3,40 – Bet365, ComeOn
3,25 – Unibet, Betsson, LeoVegas, Mr Green, 888sport, Nordicbet, Bet25

Udforsk flere underholdning på SpilXperten og læs alt om Emmy awards her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Emmy Awards 2023 – Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Emmy Awards 2023 –

Emmy Awards 2023: Skader og karantæner

: Skader og karantæner

Emmy Awards 2023 – Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
02:00
Units 3/10
Tippet til 1.82
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Vis flere

2 Kommentarer

Skriv et svar

  1. Jesper Carstens

    Den her bandit gik hjem. Oddset var nede i 1,25, da jeg tjekkede et par timer inden showet, så det var den retning, det gik. Generelt set et lidt svært show at finde værdi i – der gik meget lang tid fra nomineringerne og frem til showet blev afholdt (pga. strejke), og det betød at der reelt set kun var én overraskelse hele aftenen, og det var i en af de sekundære priser (der ikke blev prissat ved bookmakerne).

    Det her odds var således eneste “overraskelse”, men som nævnt var oddset nede i mindst 1,25 inden showet. Mit bud er at alle vindernes odds var nede i det lejde. Jeg ser frem til et mere normalt år næste år. Næste show: Oscar! (Måske BAFTA og SAG Awards).

  2. Jesper Carstens

    Der er odds 3 på det meste af markedet lige nu – men hos Gold Derby har eksperterne (der historisk set er den væsentligste parameter) nu rangeret The Bear som klar favorit. Seks eksperter peger på The Bear, to på Ted Lasso og én på Jury Duty. Hos editors (skribenterne hos Gold Derby) er der 10 på Ted Lasso og én på The Bear. Der plejer ikke at være uenighed i de to kategorier, i al fald ikke så udpræget, men eksperterne er det tungeste pejlemærke.

    Der plejer at være i omegnen af 25-30 eksperter, der giver sit bud, så det er stadig tidligt – men momentum rykker mod The Bear.