18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Elche-Sevilla-28. August 2021 19:30

Units 4/10 Tabt
Elche vs Sevilla
Begge hold scorer: nej
28. august 2021 19:30
Cashpoint
Tippet til 1.74
Udgivet 28. august 2021 00:02
Sevilla har fortsat deres voldsomt stærke defensive takter fra sidste sæson med to clean sheets i de første to kampe. Kounde og Diego Carlos er en fantastisk stopperduo og Sevilla er bare et godt organiseret hold, der qua en enorm arbejdsindsats holder modstanderne fra mange muligheder. Rayo fik et tidligt rødt kort, hvilket gjorde betingelserne svær, men Getafe havde ikke en afslutning indenfor rammen, og det kendetegner Sevilla, at man med det store defensive arbejde altid gør meget for at undgå chancer imod.

Elche er kommet mindre godt fra land med 0-0 mod Athletic hjemme og et 1-0 nederlag til Atletico ude. Nu venter så endnu en stærk modstander, og Elche har alvorlige problemer offensivt. I de første to opgør havde man ikke bolden meget, men skabte heller intet, når man endeligt fik mulighederne.

Det er fortsat Lucas Boye og Pere Milla, der udgør offensiven og med 11 mål i alt fra de to angribere i hele sidste sæson, er det ikke her man har sine forcer. Til gengæld er man stærke defensivt og et godt sammentømret hold, og det er ikke nemt at lave mål mod Elche.

Elche spiller 3-5-2, men det minder i disse kampe mere om en 5-3-2 med mange spiller på de bageste linjer. Elche skal self. have point på tavlen, men mod Sevilla og med et stærkt startprogram, så er der ingen tvivl om, at 0-0 vil være godkendt.

Jeg forventer, at Elche vil stille sig defensivt an, og selvom Sevilla er startet godt med to sejre, så skabte de ikke alverdens chancer mod Rayo trods 70 minutter i overtal, mens man også skulle frem til overtiden mod Getafe for at finde sejrsmålet.

Spillet er naturligvis primært med sigte på, at Elche ikke formår at score, men jeg kan godt lide varianten, hvor Sevilla er med, for skulle Elche komme foran, så er det bestemt ikke utænkeligt, at de er stærke nok til at stå dybt og forsvare den.

Elche – Sevilla Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 28. august 2021 19:25.

Elche – Sevilla Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar