Eintracht Frankfurt vs Rangers – 18. maj 2022 21:00

Europa League Slutspil | Europa League
Begge hold scorer: ja
Tippet til 1.77
Units 1/10
Vundet +0,77
Udgivet 18. maj. 09:22
888
I aften løber Europa League-finalen af stablen i Sevilla, når tyske Frankfurt tager imod skotske Rangers. Ikke ligefrem to af forhåndsfavoritterne i turneringen, men ikke desto mindre har de spillet sig helt til finalen, og tilmed gjort det af med et par store fodboldkrabatter på vejen. Det ligner umiddelbart en åben finale, da ingen af de to mandskaber har vist sig voldsomt godt frem defensivt.

Begge finalister har klart deres force i det offensive. Frankfurt har scoret i alle 12 kampe i Europa League denne sæson, men har samtidig også kun holdt nullet i to kampe. Det er to mandskaber, der kender vejen til målet. Rangers har scoret i 10 af deres 12 europæiske kampe i sæsonen. Skotterne har spillet fire kampe mod tyske hold i turneringen denne sæson med en målscore på 9-7, Dortmund og Leipzig har umiddelbart lidt større offensiv styrke end Frankfurt, men det ændrer ikke på at Lindstrøm og co. også er et angrebsivrigt mandskab.

Det forlyder at, Jesper Lindstrøm, der netop er blevet kåret til årets rookie i Bundesligaen når at blive klar til opgøret, og det er en kærkommen nyhed både med danske briller og Frankfurt-briller. Og så er det ikke helt dårligt for dette spil heller. Der skal nok komme gang i målscoringen i Sevilla.

Eintracht Frankfurt – Rangers Odds


Eintracht Frankfurt – Rangers Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar