Eintracht Frankfurt vs Freiburg – 10. april 2022 17:30

1. Bundesliga | 1. Bundesliga
Freiburg AH+0.25
Tippet til 1.83
Units 2/10
Vundet +1,66
Udgivet 8. apr. 10:58
Besøg Bet365

*Reklamelink

Tyskland, Bundesligaen

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Frankfurt fik 1-1 i første EL kvartfinale mod Barcelona. Returkampen fire dage efter denne kamp, kan overskygge mødet med Freiburg.

2️⃣ Freiburg har spillet en rigtig god sæson. Med seks kampe tilbage er de tre point fra top 4.

3️⃣ Set over hele sæsonen har Freiburg været bedre end Frankfurt. Både på xG, xGA & xP samt i tabellen.

Frankfurt har haft en blandet sæson. Fornuftige præstationer i ligaen, hvor de indtager en 9. plads mens de i Europa League har nået kvartfinalen og fortsat er ubesejret. I liga regi har Frankfurt endda overpræsteret en smule og burde reelt ligge i den nederste halvdel af tabellen. Mon det er deres europæiske eventyr som fylder for meget må være usagt. Som følge af deres europæiske succes fik de i torsdags 1-1 hjemme mod Barcelona. Frankfurt var bedste i første halvleg og har god grund til at være optimistiske omkring returkampe. En europæisk kamp på Camp Nou er ikke noget der sker hver sæson for spilleren hos Frankfurt og mon ikke de allerede har lidt af deres tanker på den kamp. I Bundesligaen kan de stadig nå indenfor top 6 (5 point op) men skulle de gå hen og vinde EL, udløser det en CL billet. Stadig mange kampe endnu dog.

Freiburg har de sidste par sæsoner spillet sig op som et sub-top hold i Bundesligaen og det ser ud til at bære frugt denne sæson. De er med i kapløbet om top 4 (3 point efter) og har generelt gode chancer for at spille europæisk næste sæson. De har fået lidt mere end de er berettiget til men ikke på et iøjefaldende niveau. Modsat værterne har de kun ligaen (og pokalen) at fokusere på nu. De havde derfor midtugen fri og kunne fokusere på denne kamp. Freiburg kommer til kampen i fin form. Kun tre kampe er tabt i 2022 (Dortmund & Bayern bla) hvilket må give truppen en tro på projektet og en optimisme forud for de sidste seks kampe.

Det ligner en forholdvis mål-fattig kamp. Freiburg har tilladt tredje færre mål imod sig indtil videre mens Frankfurt kun har scoret 2+ i tre af deres ti seneste ligakampe. Værterne har ikke udspillet sin rolle i Bundesligaen endnu men den næstkommende kamp mod Barcelona kan lægge en dæmper på dem her, for at være fit for fight til torsdagens store kamp. Freiburg kæmper for at nå CL via ligaen og med midtugen fri, burde der være friske ben og 100% foksu på denne kamp.

Gode chancer for at Freiburg ikke taber her.

Eintracht Frankfurt – Freiburg Odds


Eintracht Frankfurt – Freiburg Head 2 Head


Flere Tips

2. jun.
20:30
Units 1/10
Tippet til 2.05
4. jun.
21:00
Units 1/10
Tippet til 5.00
17:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 5.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar