18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -7,6
TBP 95,6%
Hitrate 36,1%

Eintracht Frankfurt-VfB Stuttgart-12. September 2021 15:30

Units 4/10 Vundet
Eintracht Frankfurt vs VfB Stuttgart
VfB Stuttgart +0.50 (AH)
12. september 2021 15:30
Mr Green
Tippet til 1.84
Udgivet 6. september 2021 15:32
Begge hold har fået en tvivlsom sæsonstart, men Stuttgart har en fasttømret spillestil, mens Eintracht med ny træner og markante trupudskiftninger (og en vigtig skade) leder efter sin identitet. Landskampspausen (13 mand afsted) har næppe hjulpet.

Chancevurdering for 1X2: 45-27-28. Bemærk at X2 giver 1,85 hos Bwin; en teknisk fejl betyder at tippet benytter odds 1,84 fra MrGreen. Unibet har også 1,84 for Stuttgart +0,5.

Stuttgart har også haft folk afsted, men kun syv, og heraf er kroatiske Sosa (spiller onsdag) den med senest hjemkomst. Folk som Endo og Massimo spiller sidste landskamp tirsdag. Bemærk i øvrigt at Endos japanske landshold spiller i Doha, dvs ingen jetlagsproblemer.

Det danske angrebstalent Faghir kan også allerede drage mod Stuttgart tirsdag aften når Danmarks U21-landshold har spillet. Det foregår dog i Kazakhstan, så det er lige 5.000 km der skal tilbagelægges. Angriberen, der netop er skiftet fra Vejle, har altså ikke alverdens tid (og måske heller ikke energi) til at lære sine nye holdkammerater at kende. Alligevel kan det godt blive til joker-indskiftning mod Eintracht, for Stuttgart mangler fortsat førsteangriber Kalajdzic. Starter er i stedet Al Ghaddioui der har åbnet sæsonen på glimrende vis med to mål i tre kampe; senest god indsats mod Freiburg.

Stuttgart mangler også stadig højrekantsfænomenet Silas, men en anden hurtig og dynamisk kantspiller, Coulibaly, er tilbage efter coronavirus-periode (han fik 45 min i en træningskampssejr over Nürnberg forleden). Klar (efter skade) skulle def-midtbanemand Mangala også være.

Stuttgart har altså mulighed for at stille stærkere end i seneste rundes uheldige 2-3-nederlag mod Freiburg. Her åbnede stuttgarterne med elendigt forsvarsspil og kom lynhurtig bagud med 0-3 (hvilket dog var i overkanten hvis man tæller chancer) før de satte sig på spillet, fik reduceret til 2-3 før pausen og burde have udlignet efter pausen. Når spillet kører for Stuttgart, og det gør det for det meste, har træner Matarazzo et dynamisk og presstærkt hold der gør det svært mod modstanderen at organisere angreb og slår lynhurtige omstillinger. I forhold til sidste sæson, mangler dog, ud over Kalajdzic og Silas, målmand Kobel (erstattet af Müller, ok, men ikke samme niveau) og angriber Gonzalez, begge solgt.

Stuttgart åbnede sæsonen med 5-1-sejr over oprykker Greuther Fürth, før det blev til 4-0-tab i Leipzig. Hvis spillestil på en del punkter ligner Stuttgarts; leipzigerne har blot flere knaldgode spillere. Tag ikke fejl: Eintracht er også farlig, men Leipzigs klasse er der ikke tale om, og der mangler en del – inkl organisationen – i forhold til sidste sæson.

Eintracht har også sagt farvel til markante folk: Væk er nemlig angriberne Silva (suveræn topscorer) og Jovic. Driblekongen Younes var på vej væk. Kom det ikke, men har ikke spillet i den nye sæson, og jeg tvivler på at han er i form til at gøre en forskel hvis han spiller mod Stuttgart. Væk kom heller ikke venstrekantsmand Kostic, og det selv om han strejkede kort før transfervinduet lukkede. Nu skal der allermindst tales et alvorsord med ham (når han er tilbage fra landskampstjeneste med Serbien), men hvis han spiller, er hans humør næppe i top. Ret skidt, for hans afløser i sidste sæson, dynamiske Zuber, er blevet lejet ud.

Dertil kommer at defmidtbanemand Rode med al sandsynlighed fortsat er ukampdygtig pga en skade, og hans makker fra sidste sæson, 37-årige Hasebe, er åbenbart gået bag af dansen. Han startede inde i første sæsonrunde (5-2-lussing i Dortmund) og gjorde det så dårligt at træner Glassner har holdt ham på bænken siden, bortset fra 10 minutter mod Augsburg i 2. runde.

Her blev det 0-0, trods Eintracht-overtag. Det samme med tredje rundes 1-1 i Bielefeld. Man kan godt kalde frankfurterne uheldige i de kampe, men modstanden var (burde have været) overkommelig. Alt i alt er holdet langt fra sidste sæsons flotte niveau (om end dette faldt til sidst; kostede en CL-billet), og træner Glassner, hentet i Wolfsburg, har noget af en opgave. Han er dygtig, men det kan tage lidt tid.

Der er kommet diverse nye til, inkl Union-venstreback Lenz, River Plate-angriber Borré samt de skandinaviske offensivtalenter Hauge og Lindstrøm (ex-BIF og lige nu med det danske landshold). Men selv om nordmanden og danskeren har kæmpet fint og været dynamiske, har det naturligt knebet med det organiserede sammenspil. Og med effektiviteten. Lige før transfervinduet smækkede i, fik Borré frontløber-konkurrence af hollandske Lammers, hentet på Atalantas bænk. Og defensiv-midtbanen fik Jakic fra Dinamo Zagreb.

Eintracht Frankfurt – VfB Stuttgart Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 13. september 2021 09:54.

Eintracht Frankfurt – VfB Stuttgart Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Eintracht-venstrekant Kostic kom onsdag med en slags beklagelse til klubbens fans. Jeg skriver “en slags”, for der var ikke tale om en beklagelse for at have afvist at spille mod Arminia – Kostic hævder i øvrigt at der ikke var tale om strejke, men at han ikke var mentalt klar – men en beklagelse på vegne af unavngivne personer der ifølge Kostic var skyld i miséren (og som han mener skylder HAM en beklagelse). Han lukkede sin udmelding med en forsikring om at ville kæmpe for holdet – samt et “Eintracht Frankfurt über alles”. Om det er nok til at undgå en straf, vil vise sig. Fra denne torsdag er han tilbage i træningen i Frankfurt efter serbisk landsholdstjeneste.

Skriv et svar