Ecuador vs Uruguay – 12. sep. 23:00

Profit
273,3
TBP
111,5%
Hitrate
49,4%
1047 Tips
Fodbold icon
VM Kvalifikation CONMEBOL | World Cup Qualification CONMEBOL
Ecuador vs Uruguay
Begge hold scorer
Tippet til 1.98
Units 2/10
Vundet +1,96
Udgivet 10. sep. 15:38

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Uruguay er i gang med et generationsskifte og ansatte Marcelo Bielsa til at stå for det. Den offensivt indstillet træner er kommet fra land med tre sejre ud af tre mulige.

✅ Ecuador åbnede kvalen med et 1-0 nederlag til Argentina. Hjemme i Quito jagter de første sejr og har en lille fordel af højden.

✅ Uruguay stiller nu op i en 4-3-3. De slog senest Chile med 3-1 og fik tilspillet sig en xG på 2,11.

Ecuador nyder godt af en stærk hjemmebane i Quito. Blot fem kampe af betydning er tabt her siden 2015 og de er kommet på tavlen i 15 af 18 kampe. Ecuador åbnede VM kvalen med et 1-0 nederlag i Argentina. De havde meget lidt at byde på offensivt med eftersom de kom med et defensivt udgangspunkt (5-3-2) og holdte Argentina fra at score frem til det 78min, er det ikke en taktik man kan forvente her. Det forlyder Ecuador kommer mere offensivt indstillet til denne kamp og skifter til en 3-5-2 i jagten på tre point. Ecuador er uden midterforsvar Hincapie og den defensive midtbanemand Mendez.

Uruguay er i gang med et generationsskifte. Væk er Suarez, Godin, Cavani, Coates, Muslera & Caceres. Spillere som har været ansigtet på Uruguay de sidste mange år. Nu er folk som Nunez, Canobbio, Pellistri, De la Cruz & Araju og flere at finde på det nye hold. Mange unge, mange offensive og meget energi på holdet. Noget der lader til at passe som fod i hose når træneren er Bielsa. Det er ihvertfald gået godt indtil videre med tre sejre ud af tre mulige og hele ni mål scoret. Retfærdivis er to af dem træningskampe. Uruguay er uden 6’eren Bentancur og forsvar Gimenez. To stærke defensive spillere.

Ecuador kommer mere offensivt til denne kamp og man kan med rette forvente at Uruguay forbliver offensivt indstillet under Bielsa. Højden i Quito favorisere værterne og kan trække lidt luft ud af gæsterne som kampen skrider frem. Uruguay kommer dog med masser af energi og gåpåmod, hvilket kan blive en medvirkende årsag til en relativt målrig kamp. Ecuador sigter efter point i alle sine hjemmekampe og tre af slagsen når modstanderne er andre end Argentina og Brasilien. Gode chancer for at begge hold kommer på tavlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ecuador – Uruguay Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ecuador
Uruguay
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 12. sep. 23:00.

spx logo

Få altid de seneste eksperttips her!

Forventede startopstillinger Ecuador – Uruguay

Ingen data.

Ecuador: Skader og karantæner

Spiller
Årsag
Forventet tilbage
Romario Ibarra
Muskelskade
Forventet tilbage: Midt oktober 2023
Muskelskade
Midt oktober 2023

Uruguay: Skader og karantæner

Spiller
Årsag
Forventet tilbage
Rodrigo Bentancur
Korsbåndsskade
Forventet tilbage: Start oktober 2023
Korsbåndsskade
Start oktober 2023
Martin Caceres
Broken knæskallen
Forventet tilbage: Ude resten af sæsonen
Broken knæskallen
Ude resten af sæsonen

Ecuador - Uruguay Head 2 Head

Flere Tips

28. sep.
Units 4/10
Tippet til 2.19
30. sep.
Units 2/10
Tippet til 1.70
1. okt.
Units 2/10
Tippet til 2.40
Vis flere

Skriv et svar