Ecuador vs Uruguay – 12. sep. 23:00

Profit
338,3
TBP
111,1%
Hitrate
49,3%
1329 Tips
Fodbold icon
VM Kvalifikation CONMEBOL | World Cup Qualification CONMEBOL
Ecuador vs Uruguay
Begge hold scorer
Tippet til 1.98
Units 2/10
Vundet +1,96
Udgivet 10. sep. 15:38

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Uruguay er i gang med et generationsskifte og ansatte Marcelo Bielsa til at stå for det. Den offensivt indstillet træner er kommet fra land med tre sejre ud af tre mulige.

✅ Ecuador åbnede kvalen med et 1-0 nederlag til Argentina. Hjemme i Quito jagter de første sejr og har en lille fordel af højden.

✅ Uruguay stiller nu op i en 4-3-3. De slog senest Chile med 3-1 og fik tilspillet sig en xG på 2,11.

Ecuador nyder godt af en stærk hjemmebane i Quito. Blot fem kampe af betydning er tabt her siden 2015 og de er kommet på tavlen i 15 af 18 kampe. Ecuador åbnede VM kvalen med et 1-0 nederlag i Argentina. De havde meget lidt at byde på offensivt med eftersom de kom med et defensivt udgangspunkt (5-3-2) og holdte Argentina fra at score frem til det 78min, er det ikke en taktik man kan forvente her. Det forlyder Ecuador kommer mere offensivt indstillet til denne kamp og skifter til en 3-5-2 i jagten på tre point. Ecuador er uden midterforsvar Hincapie og den defensive midtbanemand Mendez.

Uruguay er i gang med et generationsskifte. Væk er Suarez, Godin, Cavani, Coates, Muslera & Caceres. Spillere som har været ansigtet på Uruguay de sidste mange år. Nu er folk som Nunez, Canobbio, Pellistri, De la Cruz & Araju og flere at finde på det nye hold. Mange unge, mange offensive og meget energi på holdet. Noget der lader til at passe som fod i hose når træneren er Bielsa. Det er ihvertfald gået godt indtil videre med tre sejre ud af tre mulige og hele ni mål scoret. Retfærdivis er to af dem træningskampe. Uruguay er uden 6’eren Bentancur og forsvar Gimenez. To stærke defensive spillere.

Ecuador kommer mere offensivt til denne kamp og man kan med rette forvente at Uruguay forbliver offensivt indstillet under Bielsa. Højden i Quito favorisere værterne og kan trække lidt luft ud af gæsterne som kampen skrider frem. Uruguay kommer dog med masser af energi og gåpåmod, hvilket kan blive en medvirkende årsag til en relativt målrig kamp. Ecuador sigter efter point i alle sine hjemmekampe og tre af slagsen når modstanderne er andre end Argentina og Brasilien. Gode chancer for at begge hold kommer på tavlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ecuador – Uruguay Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Ecuador – Uruguay

Ecuador: Skader og karantæner

Uruguay: Skader og karantæner

Ecuador – Uruguay Head 2 Head

Flere Tips

20. maj.
21:45
Units 1/10
Tippet til 2.14
21. maj.
Units 3/10
Tippet til 1.74
20:00
Units 1/10
Tippet til 2.25

Skriv første kommentar

Skriv et svar