18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 48,1
TBP 105,6%
Hitrate 44,9%

EC Jacuipense-Bahia-6. May 2021 00:00

Units 3/10 Tabte
EC Jacuipense vs Bahia
EC Jacuipense +0.50 (AH)
May 6, 2021 00:00
Udgivet May 5, 2021 06:56
Kamp: Jacuipense-Bahia
Tip: 1 +0,5
Odds: 1,90
Bookmaker: Onsidebetting
. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .. .. . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sidste runde i Baiano stats mesterskabet. Bahia indtager fjerde og sidste play-off plads mens Jacuipense er ét point efter dem. Bahia fra Serie A er en større klub end Jacuipense fra Serie C men kampen kommer ubelejligt for gæsterne.

Jacuipense fra Serie C har spillet et fint regionalt mesterskab med blot ét nederlag på otte kampe. De kan derfor selv afgøre deres videre skæbne men det kræver en sejr her. Formen er opadgående med syv point i de tre seneste og hele seks mål scoret. Nyerhvervelsen Adriano har særligt markeret sig positivt og fik åbnet sin målkonto med to mål. Han kommer med et fint CV fra bla Serie A og Sydkorea. Han har selskab af den tidligere Næstved spiller Fernando, forsvarene Melo & Matheus der alle har erfaring fra højere niveau. Til kampen her lader til til at eneste nævneværdige fravær er midtbanspillerne Jeferson (backup) & Perozo (fast/rotation).

Bahia fra Serie A er de bedste hold i Baiano ligaen men kampene kommer som skidt fra en spædekalv for dem. Dette bliver deres femte kamp på 12 dage, og blot 24 timer efter de spillede Copa Sudamericana og blot 48 timer før de spiller Copa Do Nordeste finale mod Caera (returkamp. Bahia vandt 1-0 i første kamp). Selvom stats-turneringen også bliver prioriteret er denne kamp den mindst vigtigeste af de tre de skal spille på fire dage, og det er på den baggrund ikke urealistisk at forvent Bahia sender reserverne i kamp her. De kan, hvis Vitoria & UNRIB ikke vinder stort, nøjes med ét point her.

Begge har noget at spille for men Jacuipense har haft fire dages hvile og forberedelse til kampen mens Bahia har haft fokus på andre kampe. Jacuipense har vist sig svære at slå med blot ét nederlag indtil videre mens Bahia blot har vundet tre af otte, og højst sandsynligt sender et alternativ hold på banen, og har fokus rette mod næste pokalfinale blot 48 timer efter denne kamp.


EC Jacuipense – Bahia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

EC Jacuipense
Bahia
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 6. maj 2021 00:30.

EC Jacuipense – Bahia Head 2 Head


Skriv et svar