Dunkerque vs Le Mans – 12. august 2022 19:30

Profit
204,7
TBP
110,9%
Hitrate
48,5%
798 Tips
Fodbold icon
National | 2022/2023
Dunkerque vs Le Mans
Dunkerque vinder
Tippet til 2.02
Units 2/10
Vundet +2,04
Udgivet 11. august 2022 13:32

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Dunkerque er nedrykkere fra Ligue 2. Seks stamspillere plus det løse har forladt dem men gode erstatninger er kommet til.
  2. Le Mans havde en skuffede sidste sæson i ingenmandsland. Fem stamspillere er smuttet og erstatningerne har begrænset erfaring.
  3. Le Mans kommer svækket til kampen. Fem mand er fraværende og blandt dem 2-3 startende forsvarsspillere. Det bliver en helt ny bagkæde.

Dunkerque fik to sæsoner i Ligue 2 før det show var forbi. De havde ikke det store at byde på sidste sæson, hvorfor de må ned og starte forfra. På trods af nedrykningen er der stadig tiltro til træner Revelli og det er måske ikke en dum idé. I løbet af sommeren har seks spillere fra startopstillingen samt nogle bredespillere forlad klubben. De har dog haft held med at tiltrække spændende nye spillere og særligt offensivt. Ind er kommet Ghrieb, Ba-Sy & Ipiélé som alle har scoret pænt med mål i N2 & N3. De defensive afgange er lukket med Ligue 2 erfarne spillere som M’Bone og Bilingi. Ikke helt skidt på N1 niveau.

Le Mans havde en skuffende sidste sæson. Der var små positive perioder men de var hverken tæt på at spille med om det ene eller andet. En fin defensiv men ringe offensiv set over hele sæsonen. Lyon legenden Cris har fået et år mere og skal have bygget et nyt hold op og særligt defensivt. Her har målmand Patron og forsvarsspillerne Vardin, Moussadek, Cisse og Talla sagt farvel og tak mens andre er kommet til. Desværre for Le Mans har skaderne væltet ned over de defensive spillere på det seneste. Til kampen her er midterforsvarene Voyer, Smith & Lauray, højreback Bettinger og den offensive midtbanemand Vincent alle fraværende. Det efterlader truppen men blot fire friske forsvarer, hvoraf to er nye og to er venstrebacks. De skal danne en fireback-kæde med deres nye målmand Kocik. Ikke utænkeligt at aftalerne ikke er helt på plads endnu. Længere fremme på banen har de mere kvalitet i form af nyerhvervelserne El Khoumisti og Quarshie der til sammen scorede 30 mål i N1 sidste sæson.

Begge hold skal genopbygges men Dunkerque har fået samlet et spændende hold der kan både defensivt og offensivt. Le Mans kan match den offensiv men defensiven er meget svækket og med store spørgsmålstegn. Åbningskampen kan være svær men Dunkerque virker bedre klædt på til at åbne sæsonen med en sejr.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Dunkerque – Le Mans Odds


Dunkerque – Le Mans Head 2 Head


Flere Tips

28. september 2022
18:00
Units 1/10
Tippet til 2.07
30. september 2022
21:00
Units 5/10
Tippet til 1.82
1. oktober 2022
Units 3/10
Tippet til 1.79
Vis flere

Skriv et svar