18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Dunkerque-Quevilly-24. July 2021 19:00

Units 1/10 Tabt
Dunkerque vs Quevilly
Dunkerque -0.25 (AH)
24. juli 2021 19:00
888
Tippet til 1.87
Udgivet 23. juli 2021 08:01
Frankrig, Ligue 2.
Dunkerque undgik nedrykning på sidste dagen mens Quevilly er oprykkere. Dunkerque med en manager og kommer fra en god pre-season.

Dunkerque var oprykkere sidste sæson og skulle helt hen til sidste runde, før de fik reddet sig endnu en sæson i Ligue 2. Sommeren blev brugt på at ansætte en ny træner i Revelli. Han har skiftet formation til 3-5-2 og det har været en succes i pre-season, hvor Dunkerque vandt to og spillede tre uafgjort i deres fem kampe. Eneste nævneværdige afgang var midtbanemand Kebbal men der er erstatninger i truppen.

Quevilly sluttede 2'er i National og er dermed tilbage i Ligue 2 efter tre års fravær. Bedømt ud fra truppen og deres pre-season lader det dog til at de går en svær sæson i møde. Alle fem træningskampe blev tabt, og de fik ikke scoret i nogen af dem. En af forklaringerne kan være at sidste sæsons topscorer Jung (21 mål) er væk. Alle erstatningerne har indtil videre været defensive spillere. Mand for mand har de på papiret den ringeste trup, og laveste markedsværdi i Ligue 2 (€6.48m)

Træningskampe fortæller sjældent hele historien og der er meget at tage hensyn til. Dunkerque kommer dog fra en god pre-season, hvor ny træner Revelli har haft succes med at implementere et nyt system. Quevilly kommer offensivt svækket og truppens kvalitet er tvivlsom. Selvom Dunkerque mistede mange mand i vinters har de fortsat en fin Ligue 2 trup, og med selvtilliden på plads har de gode chancer for at åbne sæsonen med en sejr mod oprykkerne fra Quevilly.

Dunkerque – Quevilly Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Dunkerque
Quevilly
Odds are subject to change. Last updated 24. juli 2021 18:55.

Dunkerque – Quevilly Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar