Doncaster-Newcastle-23. July 2021 20:00

Doncaster vs Newcastle
Newcastle (-1) (EH)
20:10 23. juli 2021
Tippet til 1.90
Units 4/10
Tabt
Udgivet 23. juli 2021 11:13
Newcastle stiller formentlig et rigtig stærkt mandskab, mens Doncaster der i forvejen er et lavere niveau, ikke stiller optimalt.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Newcastle har de fleste faste folk i træning her i Pre Season, og ventes således at stille med de fleste stjerner i kampen. Eneste svage område er på keeperposten hvor de 3 førstevalg er ude med Covid-19 isolation, men man har dygtige, unge folk til posten, og det er slet ikke sikkert de får så meget at se til.

* Doncaster er i forvejen placeret 2 rækker under Newcastle, og manageren har udtalt at de vil forsøge flere prøvespillere til kampen her, for at se om der er nogle de evt. kan bruge i sæsonen. Det vil således nok blive et ret svækket og usammenspillet hold der kommer på banen her.

* Newcastle tabte ganske vidst deres første træningskamp, men er nu længere i deres Pre Season forberedelser, og bør være i bedr stand her. Selvom de tabte kampen skabte de forøvrigt flere store chancer og burde have vundet.

* Doncaster er længere i deres Pre Season end Newcastle, men skuffede alligevel i seneste træningskamp hvor man tabte 2-0 til Bradford City fra League Two.

Doncaster – Newcastle Odds


Doncaster – Newcastle Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar