18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 72,2
TBP 107,8%
Hitrate 46,4%

Don Bosco FC-AS Gosier-21. May 2021 02:00

Units 4/10 Vandt
Don Bosco FC vs AS Gosier
Don Bosco FC vinder
May 21, 2021 02:00
Udgivet May 19, 2021 13:22
Kamp: Don Bosco-Gosier
Tip: 1
Odds: 1.66
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .

Sidste gruppekamp i Caribbean Cup Championship. Gruppe B. Kampene spilles i den Dominicanske Republik. Don Bosco fra Haiti er blandt de bedre hold og skal bruge en sejr mens Gosier fra Guadeloupe er ude.

Don Bosco skulle blot krydse grænsen til naboerne fra DR før de var fremme. Don Bosco er et professionelt hold og har kvalificeret sig til Caribbean Cup via en top 3 placering i ligaen. De åbende turneringen med en skuffede 2-2 mod Samaritaine fra Martinique men kan selv afgøre deres skæbne. Det kræver dog en sejr her og endda på 3 mål eller mere.

Gosier Guadeloupe er amatøer. De havde reelt ikke kvalificeret sig til turneringen men eftersom den mindre turnering Shield Cup (international turnering for de mindste ø-nationer) blev aflyst fik dens deltagere en billet til Club Championship. Gosier er blandt de bedste hjemme på Guadeloupe men ligaen blev aflyst tilbage i april. De åbende gruppen med et 3-1 nederlag til Samaritaine men skal nu op imod et bedre hold.

Det er to hold fra hver sin ende af ranklisten i Caribien. Don Bosco er et prof hold fra Haiti. En af de største øer med 22 millioner indbyggere mens Goiser er amatøer fra en ø med blot 400.000 indbyggere. Goiser er ude mens Don Bosco skal vinde med 3 mål eller mere for at gå videre. Forventer et massivt pres fra de formstærke og bedre Hatianere som Goiser kan få svært ved at stå imod.


Don Bosco FC – AS Gosier Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Don Bosco FC
AS Gosier
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. maj 2021 01:25.

Don Bosco FC – AS Gosier Head 2 Head


Skriv et svar