18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 104,2
TBP 105,5%
Hitrate 42,6%

Dominik Recek-Buvaysar Gadamauri – 17. November 2021 13:00

Units 3/10 Tabt
Dominik Recek vs Buvaysar Gadamauri
1. Sæt Spiller bryder serv: Buvaysar Gadamauri NEJ
17. november 2021 13:00
bet365
Tippet til 3.75
Udgivet 17. november 2021 07:41
ITF herre M15 Opava

Dominik Recek er på hjemmebane i denne ITF turnering i tjekkiske Opava. Han har gået igennem kvalen med to sikre sejre, og hans servestats ser ganske fornuftige ud. Recek er en høj spiller på 191 cm, og har som mange andre spillere på den højde serven som sit klare våben. I kvalen slog han norske Rivera i en kamp hvor han vandt 81% bag sin førsteserv og stabile 67% bag andenserven, Han havde kun ét breakpoint imod sig, hvilket blev afværget.

Modstanderen er Buvaysar Gadamauri fra Belgien. Han har spillet en del indoorkampe på det seneste, god ikke på tæppe, som der spilles på her i Opava. Gadamauri er ligesom Recek en spiller som har de største evner når han selv server, og det her kan meget vel blive en kamp uden ret mange breaks.

Lige præcis i det her matchup ser jeg det som en ret klar fordel for Recek at han er gået igennem kvalifikationen, da underlaget er tæppe hvilket spillerne ofte lige skal vænne sig til. Jeg kunne godt forestille mig at Gadamauri lige skal bruge et par partier til at skyde sig ind, og der kan nemt blive byttet partier i starten af kampen, hvor spillerne altså bare nemt holder serv.

Odds 3,75 for at Gadamauri ikke bryder serv i første parti skal have et skud, jeg vil ikke blive overrasket hvis der ikke kommer nogen breaks, eller bare et enkelt i første sæt

Dominik Recek – Buvaysar Gadamauri Odds


Dominik Recek – Buvaysar Gadamauri Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar