18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Dinamo Zagreb-Valur-7. July 2021 20:00

Units 2/10 Tabt
Dinamo Zagreb vs Valur
Begge hold scorer: nej
7. juli 2021 19:00
888
Tippet til 1.73
Udgivet 5. juli 2021 12:43
Champions League, kval.
Dinamo Zagreb er storfavoritter mod islandske Valur. Gæsterne dominere derhjemme men scorer sjældent mange mål.

Dinamo Zagreb vandt sikkert ligaen i Kroatien sidste sæson og har forstærket holdet op til denne. De er faste deltagere i diverse europæiske gruppespil (eller sen kval) og må regnes som et af de allerbedste i de indledende kval runder. Op til denne sæson er holdet forstærket med forsvarene Štefulj, Moubandje, Ivo Pinto, midtbanemand Mišić (leje gjort permanent) og angriber Čop. Eneste nævneværdige fravær er forsvar Gvardiol. Zagreb har det oftest svært mod de bedste hold men gik alligevel videre fra deres EL gruppe sidste sæson. Mod de mindre er der sjældent problemer og de syv seneste har da også resulteret i fem sejre og to uafgjorte samt fire clean sheets.

Valur er igen førerholdet på Island med 27 point efter 12 kampe. De har dog blot scoret 3+ tre gange. Truppen består primært af islændinge og danskere. Mest nævneværdige er den mange årige landsholds målmand Halldórsson, forsvarene Sævarsson & Hedlund, midtbanespiller Køhler samt de offensive Smárason og den danske topscorer Pedersen. Fælles for alle danskerne er at de er faste og i bedste fald bunden af Superligaen / 1 div spillere. Valur er med i Europa for tredje gang på fire år. De slog Rosenborg hjemme for tre år siden men har tabt de tre andre med samlet 8-1.

Dinamo Zagreb spiller første kampe af betydning mens Valur kommer i kampform. Valur skal dog til Zagreb, der udover at være en svær udebane også byder på 32-34 grader omkring kick-off. Lidt mere end de 10-12 grader der er på Island iøjeblikket. Zagreb har forstærket holdet og har masse af europæisk erfaring. Selvom Valur er stærket hjemme er de formentlig lig et godt 1. div hold efter danske standardere mens Zagreb havde været er top 3 hold i Superligaen.

Valur har en returkamp hjemme ugen efter og at holde nullet eller begrænse nederlaget kan være deres første prioritet her.

Gode chancer for at max ét hold kommer på tavlen.

Dinamo Zagreb – Valur Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Dinamo Zagreb
Valur
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 19:26.

Dinamo Zagreb – Valur Head 2 Head


Skriv et svar