18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Dinamo Batumi-SP Tre Penne-15. July 2021 18:30

Units 3/10 Vundet
Dinamo Batumi vs SP Tre Penne
Begge hold scorer: nej
15. juli 2021 18:30
Cashpoint
Tippet til 1.78
Udgivet 14. juli 2021 13:14
Conference League, kval.
Dinamo Batumi fra Georgien vandt sikkert 0-4 i San Marino mod Tre Penne. Gode chancer for en gentagelse.

Dinamo Batumi er i Europa for fjerde gang på seks sæsoner. De har indtil videre fået ørene i maskinen mod bedre hold men efter en 0-4 sejr i første kamp har de gode chancer for at spille sig videre her. Deres nationale liga er i fuld gang, hvor de efter 21 kampe indtager førstepladsen og blot har lukket 15 mål ind. De gode præstationer har også resulteret i at flere af deres spillere er inde omkring landsholdet nu, hvor målmand Kupatadze og forsvarene Navalovski, Kobakhidze, Chabradze & Azarovi alle enten var med seneste eller har spillet mange landskampe i Navalovski tilfælde. Formentlig en af forklaringerne på deres stærke defensiv.

Tre Penne har efterhånden været i Europa mange gange. Indenfor det sidste årti er det blevet til 17 kampe mod andre europæiske hold men blot én kamp er vundet mens resten er tabt. Det er ingen hemmelighed at holdene fra San Marino er de svageste i Europa. Tre Penne har da også blot scoret i seks af deres 17 kampe og har ikke det store at byde på. Spillerne har heller ikke den store internationale erfaring da blot to mand er at finde omkring landsholdet i form af offensiv midtbanemand Ceccaroli (fast / fraværende her) og Battistini. Det helt store navn er den tidligere Roma og Inter spiller Maicon men den 39 årige back kan ikke det store alene.

Dinamo Batumi er i kampform og viste i det omvendt opgør at de også er et stort niveau over holdene fra San Marino. De vandt sikkert 0-4 og holdte modstanderne på blot ét skud på mål. Nu skal de gøre det færdigt hjemme, hvor der forventes fulde hus til kampen. Noget der ihvertfald ikke gavner Tre Penne. Gæsterne blev blot nr 4 hjemme i San Marino og værterne har rigtig gode chancer for igen at sørge for at blot ét af holdene kommer på tavlen.

Dinamo Batumi – SP Tre Penne Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Dinamo Batumi
SP Tre Penne
Odds are subject to change. Last updated 15. juli 2021 18:27.

Dinamo Batumi – SP Tre Penne Head 2 Head


Skriv et svar