18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -10,8
TBP 86,9%
Hitrate 45,0%

Dimitar Kuzmanov-Tommy Robredo-4. October 2021 13:30

Units 6/10 Tabt
Dimitar Kuzmanov vs Tommy Robredo
Over 19,5 Partier
5. oktober 2021 14:45
bet365
Tippet til 1.72
Udgivet 4. oktober 2021 00:17
Kuzmanov = 226 i verden.
Robredo = 317 i verden.

Dimitar Kuzmanov kommer fra en af de største sejre i karrieren, da han i sidste uge fik nedlagt Lorenzo Musetti på hjemmebanen i Sofia. Nu venter det omvendte scenarie dog for bulgareren, da han nu drager til modstanderens hjemmebane, nemlig Barcelona, for at møde gruslegenden, Tommy Robredo. Og jeg forventer en hård fight på gruset, hvor der kommer over 19,5 partier i opgøret.

Tommy Robredo er idag 39 år gammel. Ja, du læste rigtigt.. Og derfor giver det også udemærket mening at hans aktivitetsniveau på ATP- og challenger touren er dalet massivt. Han kan efterhånden se enden på en fantastisk tenniskarriere hvor han på toppen indtog en placering som nr. 5 i verden. Livet som helt og aldeles civiliseret familiefar lurer om hjørnet, men inden da har han stadig nogle kampe tilbage i posen, og jeg tror han kommer til at levere en solid en af slagsen i Barcelona. Han imponerer ikke mange med sine win/loss stats de sidste 12 måneder på grus i alle tuneringer. Her er han 4/9. Men i forhold til denne kamp er det interessant, at i hans 9 nederlag har det alle været til spillere der er højere rangeret end Kuzmanov på ranglisten. Så det er ikke fordi at spanieren er faldet helt af på den og taber til lavere rangerede spillere. Som sagt må gruset i Barcelona betegnes som hans hjemmebane, da han bor lige udenfor byen, så det bør give Robredo yderligere motivation. Sidst han spillede på grus i Barcelona var i April, da han tabte 6-7, 4-6 til Federico Gaio (Nr. 154), så Robredo har vist i dette kalenderår at han kan spille op med højere rangerede spillere end ham selv i Barcelona, og dække en linje på over 19,5 partier.

Som sagt kommer Kuzmanov fra en skelsættende uge i Sofia, hvor han besejrede Musetti. Nu skal han dog væk fra indendørs hardcourt og tilbage på grus, og typisk kan de her omvæltninger kræve noget tid på det nye underlag, før at spillere atter kan levere på deres topniveau. Så på trods af en stærk form fra Kuzmanov på indendørs hardcourt, så kan det knap så let oversættes til dominans på det røde grus. Generelt i hans 2 kampe fra Sofia var Kuzmanov heller ikke synderligt godt servende. Det var udelukkende hans kynisme når han havde breakbolde imod sig, som gjorde at han besejrede Musetti. Derfor forventer jeg også at Robredo får sine muligheder for breaks i Kuzmanovs servepartier.

Kuzmanov har de sidste 12 måneder på grus i alle tuneringer en win/loss stat på 19/16. I de 35 kampe gemmer der sig dog en tendens, som er endnu mere relevant for dette gældende spiltip. I de 25 af kampene gik linjen nemlig over 19,5 partier, så Kuzmanov tromler ikke mange af sine modstandere.

Kuzmanov er gjort til storfavorit pga. hans flotte sejr i Sofia, men nu skal han spille på et nyt underlag og på udebane. Jeg forventer en relativt tæt affære med en del breaks fra begge spillere, og en kamp der går over 19,5 partier. Robredo får måske svært ved at vinde kampen, men han kommer til at skabe en anelse spænding.

Bonusinfo: Kampen bliver formegentlig udsat til senere på dagen, da der er meldt om regnvejr hele dagen frem til midt på eftermiddagen. Så forvent udsættelse og en tungere bane end normalt.
Dimitar Kuzmanov – Tommy Robredo Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 5. oktober 2021 11:12.

Dimitar Kuzmanov – Tommy Robredo Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar