18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -16,7
TBP 82,7%
Hitrate 41,7%

Dimitar Kuzmanov-Lorenzo Musetti-28. September 2021 17:00

Units 2/10 Tabt
Dimitar Kuzmanov vs Lorenzo Musetti
Dimitar Kuzmanov vinder 1. sæt
28. september 2021 17:00
bet365
Tippet til 3.25
Udgivet 28. september 2021 02:11
Hjemmebane wildcardet Dimitar Kuzmanov møder Lorenzo Musetti tirsdag aften i Sofia Open (ATP 250), og der er stor værdi at hente på en stærk bulgarsk start.

Ud fra mandagens kampe ligner det de samme vanlige forhold i Sofia, så der er tale om en af de hurtigere indendørs hardcourt baner på ATP Touren. Dette er dog ikke forhold som de to pågældende kombattanter typisk nyder at spille i, men alligevel har en af dem et særdeles godt kendskab til forholdene i Sofia. Som nævnt er Dimitar Kuzmanov nemlig atter engang blevet tildelt et wildcard, hvilket også giver god mening, da han efter Grigor Dimitrov er den højest rangerede bulgarske spiller på verdensranglisten (Nr. 226). Derfor er han ganske familiær med de hurtige forhold, hvilket kunne give ham en edge i første sæt af opgøret mod Musetti.

Den unge italiener har haft det svært siden at grustuneringer blev erstattet af hardcourttuneringer i ATP kalenderen, og så sent som i sidste uge havde han store problemer med at få at sit spil til at fungere. Helt konkret er sidste uge i Metz også det eneste reference punkt for Musetti på indendørs hardcourt i ATP regi. Her vandt han med hiv og sving over upåagtede Marc Polmans, hvorefter han blev slået ud af Laslo Djere, som i sine sidste 10 ATP kampe på indendørs hardcourt kan præstere win/loss stats på 2/8. Så Lorenzo Musetti har altså hverken erfaring på indendørs hardcourt i ATP regi eller noget der minder om spillemæssigt momentum. I de to pågældende kampe var Musetti på hælene i første sæt, hvor han også tabte til Djere, men vandt over Polmans, efter at australieren missede flere afgørende bolde i det første sæt.

I modsætning til det 19 årige stortalent Musetti, er Kuzmanov en rutineret challenger spiller, og til dagligt gør han sig derfor typisk i langt mindre tuneringer, og typisk på grus. Omvendt betyder dette også at denne pågældende kamp kan betegnes som "årets kamp" for Kuzmanov, da han med stor sandsynlighed ikke får chancen på den øverste hylde i resten af sæsonen. Kombinerer du dette med hjemmebanen i Sofia, så bør motivationen være helt i top. Sidste år i selvsamme tunering var oddsene næsten identiske, da Kuzmanov mødte italianeren Caruso, og her kom Kuzmanov stærkt fra start og vandt første sæt.

Opsummeret:
– Kuzmanov kender forholdene i Sofia særdeles godt – det gør Musetti ikke.
– Musetti har kun spillet to kampe på indendørs hardcourt i ATP regi (1/1).
– Musetti er inde i en stime af dårligt spil og svingende reultater.
– For Kuzmanov er der tale om den største kamp i hans sæson, og han er på hjemmebane.
– Kuzmanov vandt første sæt over Caruso i 2020 i selvsamme tunering, hvor oddsene var næsten identiske med dette pågældende spil.

Der er høj værdi i en stærk bulgarsk start, hvilket vi jagter tirsdag aften i Sofia.

Dimitar Kuzmanov – Lorenzo Musetti Odds


Dimitar Kuzmanov – Lorenzo Musetti Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar