18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 108,2
TBP 105,8%
Hitrate 42,8%

Dennis Novak-Henri Laaksonen-3. October 2021 16:00

Units 3/10 Vundet
Dennis Novak vs Henri Laaksonen
1. Sæt Spiller bryder serv: Dennis Novak NEJ
3. oktober 2021 16:30
bet365
Tippet til 2.00
Udgivet 3. oktober 2021 07:57
Orleans Finale, indoor hard.

Henri Laaksonen har haft en god uge i denne franske challenger, hvor han kun er blevet breaket én gang, hvilket var i sin første kamp imod Zizou Bergs. Siden da har han spillet imod Bonzi og senest gode modstandere i Rune og Vesely uden at tabe serv en eneste gang. Laaksonen har vundet alle sine kampe i to sæt, og generelt har han vist god form siden US Open, hvor han flot tog den igennem kvalen og til 3. runde.

Modstandere i denne finale er Dennis Novak, som også er en spiller der server fornuftigt. Der har været en del flere breaks i hans kampe i denne uge, end hvad der har været i Laaksonens kampe, men jeg tror stadig han får meget svært ved at håndtere Laaksonens serv. Han spillede f.eks. i mod Bemmelmans, hvor han kun formåede at breake 2 gange, og Laaksonen er altså på et noget højere niveau end Belgieren i egen serv.

Jeg vælger at spille Laaksonen til ikke at tabe serv i første sæt til godkendte odds 2. Jeg tror han fortsætter de gode takter i serven, og han har vis sig meget svær at bryde i denne uge.

Dennis Novak – Henri Laaksonen Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 5. oktober 2021 01:05.

Dennis Novak – Henri Laaksonen Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar