18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,2
TBP 104,2%
Hitrate 48,6%

Denmark-Belarus-28. May 2021 19:15

Units 3/10 Vundet
Danmark vs Hviderusland
Danmark vinder
28. maj 2021 19:15
Udgivet 26. maj 2021 20:29
Kamp: Danmark – Hviderusland
Tip: Danmark vinder
Odds: 2,65
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

VM i ishockey, Letland

Skal Danmark have muligheden for en kvartfinale i denne sæson, så er Hviderusland et af de hold, hvor der skal tre point på kontoen imod. Hviderusland er gjort til favoritter af bookmakerne, men jeg synes, at Danmark har spillet en bedre turnering. Kan Danmark bryde gennem den hviderussiske mur, så kan de komme til nogle gode muligheder. Oddset har tidligere været en smule højere, men jeg synes, at der stadig er værdi i det, men nu er det mere et spil til tre units.

Derfor skal du spille den:
Danmark har spillet en godkendt turnering indtil videre. Fem point efter fire kampe, hvor man har spillet mod tre af de større hold i gruppen, ville man være tilfredse med. Selvom der ikke er det store antal NHL spillere med, så virker man meget mere som et hold, hvor spillerne kender deres plads på holdet.
Danmark har fungeret godt i powerplay, mens Hviderusland har kæmpet noget i undertal, så der skulle være gode muligheder for scoringer.
Danmark kommer med en stærk førstekæde, der scorer en del af de danske mål. Hviderusland kommer fra en dårlig kamp mod Storbritannien, hvor de tabte med 4-3 i ordinær, hvilket er med til at åbne op for de danske muligheder for avancement.
Jeg forventer, at Sebastian Dahm starter i målet, da kampens vigtighed, selvom man muligvis har Mads Søgaard til rådighed, så bliver det sandsynligvis en af de kommende kampe, som han kan få spilletid i.

Det skal du holde øje med:
Danmark virker til at være noget afhængig af Nicklas Jensen, enten som målscorer eller som oplægger, og lukker Hviderusland ned for ham, så kan Hviderusland måske drille Danmark.
Historisk set, så har Hviderusland haft overtaget på Danmark i de afgørende kampe ved VM eller OL-kvalifikation, hvor Danmark har tabt de seneste to kampe med 5-1 og 5-2. I træningskampene har Danmark dog haft overtaget.
Danmark mangler muligvis Nicholas B. Jensen i defensiven samt Mikkel Bødker offensivt. Begge må betegnes som tvivlsomme til kampen.

“Let’s Beat The Bookies”


Denmark – Belarus Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Denmark
Belarus
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 28. maj 2021 19:13.

Denmark – Belarus Head 2 Head


Skriv et svar