18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,1
TBP 106,4%
Hitrate 36,4%

Denise Betsema vs Marianne Vos – 17. October 2021 19:00

Units 2/10 Tabt
Denise Betsema vs Marianne Vos
Denise Betsema
17. oktober 2021 19:00
Unibet
Tippet til 2.20
Udgivet 16. oktober 2021 23:13
World Cup-cykelcross i Iowa City

Hos kvinderne er det primært Lucinda Brand, Marianne Vos og Denise Betsema, der har stråles, mens Blanka Kata Vas, Jolanda Neff og Clara Honsinger har været en anelse efter de bedste.

Trio-dysten i front er uhyre spændende. Marianne Vos vandt det første løb i Waterloo, mens Lucinda Brand tog revanche få dage efter i Fayatteville. Den eneste, der ikke har fået en sejr ud af USA-dagene, er Denise Betsema – og det er heller ikke sikkert, hun vinder, men kigger man på tværs over de to World Cups, kan man argumentere for at hun samlet set var den stærkeste.

I Waterloo lå hun i front indtil et mekanisk uheld sendte hende et stykke tilbage. Alligevel nåede hun at komme op til Vos og Brand i front, inden de to andre stak lidt af i finalen. Og i Fayatteville ender hun som to’er bag Brand, der var helt uimodståelig på dagen.

I min optik er der ikke tvivl om at Lucinda Brand er den bedste i feltet lige nu. Verdensmesteren var enestående i sidste sæson og virker til at fortsætte det niveau. Men under normale omstændigheder er Betsema lige efter hende og endda foran Vos – altså under normale omstændigheder, dvs. midt i sæsonen, og ikke her i begyndelsen, hvor grundformen kan være vidt forskellig: Vos er landevejsrytter primært og kommer med god form i bagagen, mens Betsema udelukkende er crossrytter, der satser på senere mål.

Marianne Vos er smal favorit, men til odds 2,20 holder jeg fast i at Denise Betsema er det bedste bud. To units.

Denise Betsema vs Marianne Vos – Odds


Denise Betsema vs Marianne Vos – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar