Deiveson Figueiredo vs. Cody Garbrandt – 14. apr. 00:00

Mixed Martial arts UFC
Deiveson Figueiredo vs. Cody Garbrandt
14. apr.
01:00
Loke-Barrett-avatar Loke-Barrett

Kampstart

Kampstart

14. apr.
01:00
Figueiredo w/ stoppage
Vundet +4,00

Units

4/10
Figueiredo w/ stoppage %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Figueiredo havde en glimrende debut på bantamvægt, hvor han besejrede den hårdføre Font meget overbevisende. Font havde i øvrigt ingen problemer med Garbrandt for et par år siden.
  • Figueiredo er en udpræget finisher, som besidder enorm power og rigtig farlige submissions. Han har stoppet sin modstander i 17 ud af sine 22 sejre.
  • Garbrandt forsøger stadig at genopbygge sig selv efter flere hårde nederlag. Han har en meget skrøbelig kæbe og reagerer oftest skidt på at blive såret.

Analyse

UFC 300. Undercard i Las Vegas. Bantamvægt.

Deiveson Figueiredo

Brasilien
36 år (18. december 1987)
22-3-1, 9 KO, 8 sub
Ortodoks
Højde: 165 cm.
Rækkevidde: 173 cm.
Vægt: 61 kg.

Deiveson ”Deus da Guerra” Figueiredo er tidligere UFC-mester på fluevægt. Han har bl.a. besejret Marco Beltran, Jarred Brooks, John Moraga, Alexandre Pantoja, Tim Elliott, Joseph Benavidez, Alex Perez, Brandon Moreno og Rob Font, han har et draw med den samme Moreno, mens han har tabt til samme Moreno samt Jussier Formiga.

Cody Garbrandt

USA
32 år (7. juli 1991)
14-5, 11 KO
Ortodoks
Højde: 170 cm.
Rækkevidde: 166 cm.
Vægt: 61 kg.

Cody ”No Love” Garbrandt er tidligere UFC-mester på bantamvægt. Han har bl.a. besejret Marcus Brimage, Thomas Almeida, Takeya Mizugaki, Dominick Cruz, Raphael Assuncao, Trevin Jones og Brian Kelleher, mens han har tabt til T.J. Dillashaw, Pedro Munhoz, Rob Font og Kai Kara-France.

Matchup

Jeg var usikker på, hvordan Figueiredo ville se ud på bantamvægt. Han er blevet 36 år, hvilket er en høj alder på de små vægtklasser. Derudover har han haft flere krige med Moreno, som formentlig har taget en del ud af ham. Han gjorde dog min tvivl til skamme med en dominerende sejr mod Font, der bestemt ikke er nogen walkover. Han landede flere træffere, som havde stoppet svagere modstandere.

Garbrandt er en farlig modstander, som ikke må dømmes ude. Han lignede en fremtidig superstjerne efter sin imponerende titelsejr mod Cruz i slutningen af 2016, men han har aldrig kunne finde samme niveau siden. Han har lidt flere hårde nederlag, størstedelen på knockout, og har desuden haft mange skader. Garbrandt har endnu ikke vist, at han kan holde hovedet koldt, når han bliver rystet. Frem for at samle sig, så bider han tænderne sammen og svinger vildt. Han har dog ikke kæben til at brawle med modstandere på højeste niveau. Dette er blevet straffet flere gange.

Garbrandt er en dygtig bokser, som besidder stor speed og slagkraft. Det er ikke utænkeligt, at han vil opleve succes undervejs i kampen. Han kan muligvis matche brasilianerens fire power, men over tre runder virker det meget usandsynligt, at han ikke selv bliver ramt hårdt. Her er han markant mere sårbar. Garbrandt har også gode brydeevner, men jeg tror ikke, at han kan bruge dem til at neutralisere Figueiredo, hvis han forsøger sig med en mere forsigtig tilgang. Her bør favorittens evne til at fange en hals eller en arm være en stor trussel.

Figueiredo er farligere end f.eks. Kara-France, som knockoutede amerikaneren i første runde i hans seneste nederlag. Han har så mange forskellige våben, at jeg finder det mest sandsynligt, at han formår at fange Garbrandt med et eller andet. Jeg har ikke set ham kæmpe 15 minutter mod en modstander på højeste niveau uden at sætte en fod forkert de sidste mange år. Jeg tror ikke på, at den fighter, som blev UFC-mester mod Cruz, nogensinde kommer tilbage.

Min chancevurdering ligger omkring 55 procent, hvilket giver en betvalue på 110 procent. Til sammenligning med dette spil giver Bet365 og Betfair 1,90, mens Bwin, Mr. Green og Unibet giver 1,95.

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC Nordsjælland vs FC Midtjylland Superligaen Mesterskabsspil
20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A

Skriv første kommentar

Skriv et svar