Danmark vs Serbien – 25. jun.

Fodbold EM
Danmark
Serbien
25. jun.
21:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

25. jun.
21:00
Under 1 AH i 1. halvleg
Vundet +4,20

Units

4/10
Under 1 AH i 1. halvleg %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Meget på spil kan gøre det taktisk låst
  • Danmark går videre med uafgjort og kan fokusere på defensiven
  • Danmark så solide ud i defensiven mod England

Analyse

Begge nationer kan gå videre, men et avancement kræver point, og der er enormt meget på spil, hvilket meget vel kan gøre det til en taktisk låst affære, hvor holdene ikke tør satse for meget fra start, da man absolut ikke må komme bagud tidligt og gøre betingelserne svære. Danmark har spillet begge kampe 1-1, mens serberne tabte 1-0 til England og fik 1-1 mod Slovenien på en meget sen udligning.

Serberne har en stærk offensiv, men har ikke fået det til at glide, og man var få sekunder fra at gå igennem to kampe uden at score. Mod Slovenien skabte man pænt med chancer, mens et overtag mod England ikke bragte mange muligheder med sig. Serberne skal vinde kampen og forsøge at bryde Danmark op, men den danske defensiv så stærk ud mod England, som blev holdt på et fåtal af chancer og scorede efter en stor fejl med efterfølgende tilfældigheder.

AC, Andersen og Vestergaard så afklarede og stærke ud, og med arbejdsomme Hjulmand og Højbjerg foran sig, så ser danskerne stærke ud. I Vestergaard har man en fysisk stærk stopper, der kan tage brodden af Mitrovic, som er en stærk boksspiller, men som ikke har meget fart i fødderne.

Danmark vil gå videre med uafgjort, og de behøves derfor ikke satse fremad, men kan have et ekstra fokus på at lukke af. Der kan opstå et scenarie, hvor uafgjort kan være nok for begge mandskaber, men det kræver, at Skotland og Ungarn spiller uafgjort, mens Spanien skal slå Albanien og Italien skal slå Kroatien. Så vil 2 point være nok, og det vil betyde, at Serbien kan gå videre med uafgjort, hvis altså England slår Slovenien med et par scoringer. Meget kan ske, men det kan ende i et scenarie, hvor Serbien i hvert fald vil have fornuft i at afvente lidt og se resultatet i den anden kamp an.

Det er dog ikke årsagen til spillet, for det virker urealistisk, men det kan måske give en ekstra procent eller to. Hovedargumenterne er dog den store betydning i kampen, Danmarks stærke defensiv og de formsvage offensiver. Frygten for at tabe kan blive så stor, at man ikke spiller for at opnå noget før mod slutningen, hvor en af parterne skal satse.

Jeg synes, oddset er højt på denne variant, hvor vi får pengene tilbage, hvis der skulle komme en enkelt scoring i 1. halvleg. Jeg kan ikke se, at holdene skulle blæse til angreb fra start og skulle et hold komme foran, så er det en forsvarende part, der kan fokusere på defensiv, så der er ikke noget, der peget på en åben kamp – og slet ikke fra starten.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar