18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark-Skotland-1. September 2021 20:45

Units 1/10 Vundet
Danmark vs Skotland
Danmark -1.50 (AH)
1. september 2021 20:45
Nordicbet
Tippet til 2.35
Udgivet 1. september 2021 07:31
Så vender det danske landshold tilbage. Sidst vi så dem i aktion, der var det mod England i en EM-Semifinale, hvor hele Danmark følte sig snydt af en englænder, der kastede sig i feltet, en ekstra bold på banen og en laserstråle. Forhåbentlig bliver det ikke omgang, når vi møder et andet britisk hold – denne gang Skotland.

EM blev et kort visit for Skotland, som kun formåede at hente ét enkelt point og sluttede dermed sidst i deres gruppe. Kaptajn Andy Robertson er blevet kaldt med på landsholdet, men har kun én kamp i benene efter sin skade, og det er ikke sikkert at Klopp vil have han er med 90 minutter i alle kampe. Derudover må Steve Clarke også undvære to andre ledere, da Scott McTominay og David Marshall ikke er med i denne omgang.

Danmark er naturligvis også ramt af nogle forskellige fravær. Christian Eriksen er ikke med, og det samme gælder for Martin Braithwaite, som nok er de to vigtigste. Eriksen blev på trods af et savn godt erstattet af Damsgaard under EM, og vi har masser af kvalitet på kanterne til at dække ind for Braithwaite.

Danmark i Parken skal være betydelig stærkere, end et skotsk hold, der ikke kan holde til at forsvare over 90 minutter.

Danmark – Skotland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. september 2021 10:15.

Danmark – Skotland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar