18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark – Skotland-7. September 2021 20:45

Units 1/10 Vundet
Danmark vs Israel
Danmark -1,5 (AH)
7. september 2021 20:45
bet365
Tippet til 2.07
Udgivet 7. september 2021 05:52
Danmark skuffede mod Færøerne, men hvor meget kan vi bruge det resultat til? Det var forventet at Danmark skulle vinde større mod Færøerne, eller som minimum spille bedre end de gjorde. Men vi skal dog huske på, at det var et meget anderledes hold som Hjulmand stillede med end mod Skotland. Faktisk var det kun Schmeichel i målet, der fik genvalg til startopstillingen mod Færøerne.

Israel slog Færøerne 0-4 på udebane, mens de i lørdags sikrede en 5-2 sejr over Østrig, imponerende. Med til 5-2 sejren skal det dog nævnes, at Østrig havde et væld af chancer, som de også burde have udnyttet. Det var ikke nogen synderligt imponerende defensiv indsats af Østrig.

Danmarks allerstørste fordel bliver hviletiden. Israel stillede med 10/11 af de samme spillere i Østrig og Færøerne kampene, mens de nu også har en flyvetur til Danmark. Hvis Østrig stiller i stærkeste igen, så bliver det deres tredje kamp på 6 dage, endda med to udebaneture oveni. Det skal svække Israel meget. Hvis de vælger at rotere, så vil de naturligt være dårligere, da bredden ikke er stor i truppen.

Danmark kommer på en nemmere opgave mod Israel her, end hvad det var mod Skotland, da Israel ikke vil have kræfter til at forsvare på samme måde.

Danmark – Skotland Odds


Danmark – Skotland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Det er naturligvis ikke Danmark – Skotland i aften, som der stod i første omgang, men Danmark – Israel, der mødes i aften og som Dagens Spil går på.

Skriv et svar