18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark-Finland-12. June 2021 18:00

Units 1/10 Tabt
Danmark vs Finland
Thomas Delaney scorer når som helst
12. juni 2021 20:30
bet365
Tippet til 6.50
Udgivet 12. juni 2021 07:45
Danmark tager i aften imod Finland i Parken, og vi ser alle frem til at landsholdet kan åbne EM for os alle – Et EM, der har været længe ventet, og som der er mange, der har store forhåbninger til.

Danmark er de største favoritter her i runde 1 af gruppespillet, og selvom Danmark er blevet en frygtet nation, så er det nok mest af alt pga. Finnernes niveau. Det er ikke noget fremragende finsk hold, der også brillierede med at tabe til Estland i en testkamp lige inden EM.

Qua at deres spillermateriale er så meget dårligere end Danmarks, så vil det være meget naturligt, at Danmark kommer en del på bolden. Finland spiller med en 5-mands bagkæde, og de vil med stor sandsynlighed komme langt ned og stå i eget felt. Man kan derfor forvente at Danmark vil forsøge sig med mange indlæg, hvor Thomas Delaney før har vist sig fremragende til at komme i boksen. Derudover kan man også sagtens se, at Danmark vil forsøge sig med en del langskud – Her har Delaney også vist på klubplan, at han sagtens kan støde til kuglen.

Delaney har “kun” scoret 5 mål i 59 landskampe, men i en kamp som denne, hvor Danmark bør føle sig meget komfortable. Der kan man sagtens se Delaney få en mere boks-til-boks rolle, end hans normale defensive rolle.

Kom så Danmark og kom så Delaney!

Danmark – Finland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 12. juni 2021 21:54.

Danmark – Finland Head 2 Head


Skriv et svar