18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark-Belgien-17. June 2021 18:00

Units 1/10 Tabt
Danmark vs Belgien
Danmark +0.50 (AH)
17. juni 2021 18:00
Nordicbet
Tippet til 1.89
Udgivet 17. juni 2021 06:59
Hvilken kamp der venter forude i aften. Det bliver en helt special aften, når vi kl. 18.00 tager imod Belgien i Parken, efter nærmest helt fodboldverdenen stod med en klump i halsen eller en tåre ved øjet, da vi så Christian Eriksen kollapse på banen mod Finland. Heldigvis for Eriksen og familien er han vågen og ved godt mod, hvilket betyder at Danmark lettere kan fokusere på opgaven mod Belgien.

Der bliver spekuleret meget i hvorvidt vi ser en trodsreaktion fra Danmarks side, eller om de stadig er ramt af følelserne. Der hersker slet ikke nogen tvivl om, at landsholdet fortsat er ramt af følelser, men de har haft nogle dage og nogle dygtige folk til at hjælpe dem med at bearbejde dem, og forhåbentlig til det positive.

Hvis vi skal kigge lidt med de spiltekniske briller, så står vi jo i en situation nu, hvor point på tavlen fra Danmark er yderst vigtigt. Vi kan i princippet godt gå videre fra gruppen med 3 point, men det kræver at vi ender med en bedre målscore end Finland og Rusland. Derfor vil vi gøre os selv en stor tjeneste ved at tage point mod Belgien.

Vil Belgien kunne leve med det? Ja. Hvis Belgien tager ét enkelt point mod Danmark, så kan de stadig sikre deres førsteplads mod Finland i sidste kamp, og det bør være overkommeligt for belgierne. Vi skal derudover også huske på, at det ikke vil være jordens undergang hvis Belgien slutter 2’er. Slutter man 1’er i Gruppe B, er der en chance for at trække et hold fra F Gruppen. Hvis man slutter 2’er i Gruppe B så trækker man enten Wales eller Schweiz, det vil næsten være mere fordelagtigt?

Danmark – Belgien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Danmark
Belgien
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 17:56.

Danmark – Belgien Head 2 Head


Skriv et svar