18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Danmark-Belgien-17. June 2021 18:00

Units 2/10 Tabt
Danmark vs Belgien
Danmark +0.50 (AH)
17. juni 2021 18:00
888
Tippet til 1.84
Udgivet 14. juni 2021 08:39
Hvor skal man starte? Danmark fik en kollektiv mavepuster mod Finland. Landsholds darlingen Christian Eriksen var tæt på at forlade os og spillerne blev mere eller mindre tvunget til at vælge mellem pest eller kolera. Det store spørgsmål er hvordan det danske landshold kommer til at reagere i kampen mod Belgien. Det kan give dem et kæmpe boost men også resulterer i en kollektiv mental udbrændthed. Jeg tror og håber på det første.

Danmark tabte åbningskampe til Finland med 0-1. Finnerne havde ét skud på mål og derudover kun én situation hvor de fik bolden omkring Schemichel men derudover sad Danmark på kampen. Nederlaget skal ses i det lys omsætndighederne bragte med sig, og resultatet havde højst sandsynligt været et andet var den ulykkelige situation ikke opstået. Danmark er nu i en situation hvor de ikke kan tillade at tabe flere gruppe kamp. Tre point kan være nok til at blive blandt de bedste 3'ere mens fire point helt sikkert sender Danmark videre. Det bliver sværer uden Eriksen men efter truppen har talt med ham, fået krisehjælp og fra mandag trænet normalt op til kampen, forventer og håber jeg at spillerne kommer ud til de resterende kampe med ild i øjene og en motivation der kun er blevet større grundet Eriksens situation.

Belgien slog sikkert Rusland 0-3 i St Petersborg. Lukaku viste igen at han er en angriber i verdensklasse da han med to mål, og en hyldest til Eriksen var hovedakitekten bag Belgiens sejr. Retfærdigvis spillede Rusland en ringe kamp, og selv-kritikken var stor efter kampen. Sejren har sat Belgierne i pole position til at tage gruppens førsteplads. Det betyder dog sammen tid at de ikke nødvendigvis behøver at vinde over Danmark, så længe de slår Finland i sidste kamp. Mon Belgierne tænker ligesådan? Hazard burde være klar til en startplads mens De Bruyne sad på tribunen mod Rusland. De starter begge formentlig ikke men kan være i spil. Belgiens akileshæl er dog defensiven. Bagkæden har en gennemnits alder på 32 år. Vertonghen & Alderweireld er ikke hvad de har været og Castagne måtte udgå af EM senest. Meunier gjorde det godt da han kom ind men leverer sjældent på et højt niveau mange kampe i træk.

Belgien er favoritter og oddset på Danmark har været opadgående. Eriksen er ude og Danmark kan være mentalt et andet sted men jeg tager klaphatten på. Danmark får 25.000 tilskuer til kampen (få tusinde fra Belgien) og har ryggen mod muren mod et belgisk hold der fint kan leve med ét point. Skulle kampen stå uafgjort eller med en smal Belgien føring i anden halvleg har jeg større tiltro til at Danmark jagter end at Belgien gør det.

Alt i alt starter Danmarks EM (forhåbenligt) fra på torsdag.

Danmark – Belgien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Danmark
Belgien
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 17:56.

Danmark – Belgien Head 2 Head


Skriv et svar