18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dalum IF-Naesby-29. May 2021 14:00

Units 5/10 Vundet
Dalum IF vs Næsby
Næsby vinder
29. maj 2021 14:00
Udgivet 29. maj 2021 08:09
Kamp: Dalum – Næsby
Tip: 2
Odds: 3,10
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dalum har med tre nederlag på stribe udspillet deres chance for at kvalificere sig til næste sæsons 2. division, og bliver derfor en del af 3. divisionen. Dalum har set svage ud den seneste måned, og de har i sæsonen også høstet væsentligt flere point, end de har spillet sig til ud fra expected points.

Næsby skal vinde for at holde sig over stregen, hvor man har et enkelt points afstand ned til Holbæk under stregen. Næsby er gode på bolden, men har haft besvær med at skabe chancer, og det har også lidt været en tendens i foråret.

Motivationen bør få stor betydning, da Dalum intet har på spil, mens Næsby kæmper for overlevelse. Dalum vil naturligvis gerne drille lokalrivalerne, men omvendt vil det være en fordel for Dalum at have en udekamp i næste sæsons 3. division, som spilles i nærområdet, så et nederlag vil på ingen måde være en katastrofe for Dalum.

I det omvendte opgør vandt Dalum 2-1, men Næsby spillede Dalum af klædet i det meste af kampen, og det var dybt ufortjent. Næsby havde bolden i hele 72% og man vandt afslutningsstatistikken med 24-3(!). Dalum scorede på en omstilling og en standard, og der blev spillet på en enormt ringe efterårsbane. De bedre forårsbaner kommer til at suite Næsby bedre, og det vil være en fordel for dem.

Det er to meget lige hold, hvor Næsby er tvunget til sejr. Jeg kan slet ikke forstå oddset i det, jeg ser som en lige kamp, hvor Næsby skal være suverænt meget mere motiveret end Dalum-mandskabet.


Dalum IF – Naesby Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Dalum IF
Naesby
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 29. maj 2021 13:51.

Dalum IF – Naesby Head 2 Head


Skriv et svar