18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dalum IF-FC Roskilde-21. August 2021 13:00

Units 4/10 Vundet
Dalum IF vs FC Roskilde
FC Roskilde vinder
21. august 2021 13:00
Nordicbet
Tippet til 1.63
Udgivet 21. august 2021 07:30
Jeg tror, markedet bliver snydt lidt af, at Dalum med 7 point ligger i toppen som nr. 2 lige under FC Roskilde, der har maximum point på 1. pladsen efter 3 kampen. Kvalitetsforskellen er nemlig langt større på de to mandskaber, og Dalum er sluppet afsted med et relativt let program indtil videre. Man var stabile mod svækkede VSK, men enormt heldige med sejren mod Lyseng i 1. runde, hvor man tabte med 3 mål baseret på xG. Lidt den samme sang mod Young Boys, hvor man også tabte klart på xG og i store perioder var spillet helt ned under kunstgræstæppet.

Dalum har altså spillet mod to oprykkere og et VSK, der har mistet mange profiler. Roskilde ligner et hold i rækken, der er en klasse for sig og efter startvanskeligheder den første halve time mod Herlev, så har de fejet al modstand væk med en 4-2 sejr over Herlev, en 4-0 sejr over Næsby og en 3-0 sejr over Frem. Jeg vil vurdere Dalum til ca. samme niveau som Næsby, og dem skilte Roskilde bare ad.

Deres sejr på 3-0 over Frem vidner om et mandskab, der bare er bedre end de andre, da Frem også må forventes at skulle spille med i toppen. Det tror jeg ikke, Dalum kommer til på sigt, og jeg er vildt overrasket over, at markedet har flyttet sig op i denne pris.

Dalum IF – FC Roskilde Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Dalum IF
FC Roskilde
Odds are subject to change. Last updated 21. august 2021 12:57.

Dalum IF – FC Roskilde Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar