Dallas Mavericks vs New York Knicks – 12. jan. 02:30

Profit
57,3
TBP
106,1%
Hitrate
48,6%
212 Tips
Basketball icon
NBA | NBA
Dallas Mavericks vs New York Knicks
New York Knicks -3.5
Tippet til 1.86
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 11. jan. 21:42

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Dallas er ramt af skader – bl.a til superstjernen Luka Doncic

✅ Knicks har flere veje til sejr

✅ Knicks inde i gode stime efter erhvervelsen af OG Anunoby

Lad os starte med den største begrundelse for spillet: Luka Doncic er ude til dette opgør med en skade. Doncic har været en af sæsonens absolut bedste spillere, og er en af favoritterne til årets pris som MVP.

Uden ham mangler de en dirigent, der kan sætte alle deres mange skytter op. Jo, de skal nok få sendt skudene afsted, men ikke med samme frihed som når Luka spiller. Han har en speciel magnetisme, når det kommer til at styre en offensiv.

Knicks er uden big man, Mitchell Robinson, men i hans sted har Isaiah Hartenstein gjort det meget fornuftigt. Uden Robinson er de dårligere defensivt, men de har trods alt stadig tre exceptionelle defenders i Josh Hart, Quentin Grimes og O.G. Anunoby.

De tre ovennævnte vil nu være forberedt på ‘’kun’’, at skulle lukke ned for Dallas’ enlige stjerne, Kyrie Irving, mens Luka Doncic er ude. Coach Thibodeau vil helt sikkert være klar med en gameplan, der går ud på at skrue ned for Irving’s output – hvis de skal tabe, skal det være pga et par rollespillere, der spiller over deres niveau.

Foruden Doncic er Lively, Grant Williams og Maxi Kleber alle tvivlsomme, mens alle fra Knicks bør være klar. Dante Exum (Dallas) er også ude – en vigtig bænkspiller.

Siden Knicks tradede sig til OG Anunoby, har de set skarpe ud. De har vundet fem på stribe, og nu skal de en tur til Dallas. Normalt ville jeg holde mig væk fra en linje, der ligner en fælde, men jeg har en til grund:

Knicks’ stjerne, Jalen Brunson, skaffede sig sin store kontrakt i the Big Apple grundet hans storspil i Dallas for et par sæsoner siden. Der vil være en klar motivation fra ham, og det bør smitte af på alle omkring ham.

Dallas har én vej til sejr: de skal bombe tre’erne for at have en chance. Det er selvfølgeligt muligt, men det er svært, når det er den eneste vej til sejr mod et bedre hold. Knicks vil kunne scorer både in-and-outside mod Mavericks – jeg går altid med det hold, der har den nemmeste vej til point. Jeg har linjen omkring -6.

Udforsk flere basketball på SpilXperten og læs alt om NBA her.

Du kan følge alle mine spil via Twitter/X @ AndreasKrogh4

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Dallas Mavericks – New York Knicks Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Dallas Mavericks – New York Knicks

Dallas Mavericks: Skader og karantæner

New York Knicks: Skader og karantæner

Dallas Mavericks – New York Knicks Head 2 Head

Flere Tips

22. jul.
Units 2/10
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tippet til 1.83
19:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 2.01
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar