18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Daegu FC-Kawasaki Frontale-8. July 2021 18:00

Units 1/10 Vundet
Daegu FC vs Kawasaki Frontale
Over 2.5 mål
8. juli 2021 18:00
Cashpoint
Tippet til 1.69
Udgivet 8. juli 2021 07:08
Koreanske Daegu og japanske Kawasaki gik en meget nem gruppe i møde. De var nemlig blevet parret med United City fra Filippinerne og Beijing Guoan, der pga. corona måtte efterlade alle de bedste spillere hjemme i Kina. Det er dog kun Kawasaki, der er sikret en plads videre, da de står med 12 point og Daegu 9 point. I år er det kun den bedste fra hver gruppe, der går videre og de 6 bedste 2’ere, der går videre.

Som det ser ud lige nu skal Daegu bare have ét point for at gå videre blandt de bedste 2’ere, men da de stadig har en kamp i hånden mod United City, virker dette som en ren formalitet. De kan derfor tillade sig at gå efter 1. pladsen i stedet.

Kawasaki vandt det omvendte opgør med 3-2, og skal i realiteten bare bruge ét point, så er de sikret førstepladsen. Det vil dog virke mærkeligt, hvis de vil prøve bare at forsvare uafgjort hjem, med tanke på at de i fire kampe har lavet 20 mål.

Det er to hold, der sagtens kan tillade sig at spille friskt til i denne kamp. Som nævnt så sluttede det omvendte opgør, da også med hele fem mål. Det kan derfor sagtens tænkes, at vi går et målrigt opgør i møde igen.

Daegu FC – Kawasaki Frontale Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Daegu FC
Kawasaki Frontale
Odds are subject to change. Last updated 8. juli 2021 17:56.

Daegu FC – Kawasaki Frontale Head 2 Head


Skriv et svar