18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,4
TBP 106,5%
Hitrate 36,3%

Cykelcross: World Cup i Waterloo (W) – 10. October 2021 19:30

Units 1/10 Tabt
Cykelcross: World Cup i Waterloo (W)
Denise Betsema
10. oktober 2021 19:30
Unibet
Tippet til 4.50
Udgivet 9. oktober 2021 20:56
World Cup-sæsonen i cykelcross starter denne sæson i USA. Det har været vanen de seneste mange sæsoner, men i sidste sæsons corona-sæson valgte man ikke at tage turen over Atlanten. Det er dog ikke alle ryttere, der har ønsket at tage turen til USA. Det er en krævende start på sæsonen, særligt hvis man har haft en lang landevejssæson.

De fleste af stjernerne er dog til start hos damerne, der dog må undvære enkelte profiler. Det største navn på startlisten er den forsvarende verdensmester Lucinda Brand, der vandt en hel del løb i sidste sæson. I år har hun kun kørt ét cykelcross-løb, og det vandt hun. Men jeg går med en anden rytter.

For cykelcross-specialisten Denise Betsema virker til at være det mere interessante spil til prisen. Hollænderen var i perioder den største rival for et år siden, og indtil videre har hun kørt stærkt i denne sæson, hvor hun har et par sejre i bagagen. I Brands triumf var hun den eneste, der kunne true Brand, men endte med at tabe løbet med blot otte sekunder.

De nationale ryttere, Jolanda Neff og et par andre har været lidt længere i USA og har kørt et par afdelinger, hvilket kan give en fordel. Ligeledes er eliten hos damerne relativt bred med himmelstormere som Blanka Kata Vas, Yara Kastelijn m.fl., men umiddelbart undervurderes Denise Betsema for meget her.

Odds 4,50 er for meget hos Unibet, 888sport, LeoVegas og Mr Green. Jeg ville forvente et odds omkring odds 3,00. 1 unit fordi det er sæsonens første store løb samt det spinkle marked.

Cykelcross: World Cup i Waterloo (W) – Odds


Cykelcross: World Cup i Waterloo (W) – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar