18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,4
TBP 106,5%
Hitrate 36,3%

Cykelcross: World Cup i Waterloo (M) – 10. October 2021 21:00

Units 1/10 Tabt
Cykelcross: World Cup i Waterloo (M)
Michael Vanthourenhout
10. oktober 2021 21:00
Unibet
Tippet til 7.00
Udgivet 9. oktober 2021 21:35
Herrernes World Cup har deltagelse af mange af profilerne, men de største mangler. Hverken Mathieu van der Poel eller Wout van Aert stiller til start, og sådan bliver billedet nok i en del løb i denne sæson. De to ryttere satser i højere og højere grad på landevejskarrieren.

Det åbner op for at de næstbedste kan køre om sejren, og her synes Toon Aerts og Eli Iserbyt at markere sig. Det er dog imidlertid ikke helt klart, hvem der reelt er bedst. Toon Aerts kørte lige op med de to fænomener for nogle år tilbage, men har haft svært ved at ramme det helt høje niveau siden. Eli Iserbyt er en rytter, der vinder en del løb, men som mangler stabiliteten. Tvinger du mig til at vælge én af dem, så er det Eli Iserbyt – men værdien er der ikke.

Jeg ser derfor væk fra dem og går i stedet med Michael Vanthourenhout. Han er en herligt frustrerende rytter, der har et absolut højt topniveau, men som har svært ved at finde et stabilit niveau. Til gengæld plejer han at starte sæsonen stærkt, og han har allerede vundet ét løb.

Det skete i Ethias Cross i sidste weekend, hvor han satte dem alle til vægs. Belært af tidligere tvivler jeg på at det er et varsel om et nyfundet højt niveau – det er bare Vanthourenhout i en nøddeskal: vild den ene dag, gennemsnitlig den næste. Den tidligere U23-verdensmester vandt et World Cup-løb i sidste sæson, og der fik han endelig hul på bylden på allerhøjeste niveau.

Odds 7,00 er til syvende og sidst bare for højt – et mere fair odds ville være omkring odds 5. Han er ikke den største favorit, men chancen er højere end oddset tilskriver. Unibet, 888sport, Mr Green og LeoVegas er ude med oddset. Jeg sender én unit afsted grundet markedet.

Cykelcross: World Cup i Waterloo (M) – Odds


Cykelcross: World Cup i Waterloo (M) – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar