Cuiaba-Athletico Paranaense-15. August 2021 23:15

Cuiaba vs Athletico Paranaense
Cuiaba 0.00 (AH)
23:15 15. august 2021
Tippet til 2.02
Units 3/10
Vundet
Udgivet 6. august 2021 08:20
Brasilien, Serie A.
Cuiaba har haft fremgang siden trænerskiftet i juli. Athletico PR er det bedre hold på papiret men spiller mange kampe i øjeblikket.


Cuiaba ligger fortsat og roder omkring nedrykningsstregen men der er fremgang at spore siden træner Jorginho overtog ansvaret i juli. Syv pointe på fire kampe er en fordobling af høsten for de foregående 10 kampe. Trup situationen ser også fin ud. Kun forsvar Sena er pt fraværende mens midtbanespillerne Rangel og Cabrera er tilbage i fuld vigør. Cuiaba har kun ligaen at fokusere på. Her er der i øjeblikket en uges tid mellem kampene, og de har været hjemme Ciuaba i 14 dage op til denne kamp. Endda på deres nye og forbedret træningsanlæg.

Athletico PR kan på alle måder være tilfredse med deres sæson hidtil. Dominerende deres Copa Sudamericana gruppe og er nu i kvartfinalen, er i kvarfinalen af Copa do Brasil og er 6'ere i Serie A med point i ni af 13 kampe. Det betyder dog sammen tid at kampene kommer som skidt fra en spædekavl i øjeblikket. Dette bliver deres ottende kamp på 25 dage, og mindre end 48 timer før denne kamp spiller de ude mod Quito i Ecuador i Copa Sudamericana kvartfinalen. Det betyder højst sandsynligt at de stiller med et blandet hold i denne kamp.

Cuiaba er forbedret under ny træner og kan nyde godt af at store set alle mand er klar til kamp. De er hjemme i Cuiaba i et par uger og det giver alt andet lige gode arbejdes betingelser. Athletico PR har spillet godt indtil videre og er det bedre hold men kampene falder over hinanden i øjeblikket. Mindre end 48 timer før denne kamp spiller de en endnu vigtigere kamp, små 6500km væk hjemmefra. Mon ikke starterne tager til Ecuador og flere af dem bliver sparet her.

Alt i alt har Cuiaba gode chancer for at tage point fra Athletico PR og måske endda alle tre.

Cuiaba – Athletico Paranaense Odds


Cuiaba – Athletico Paranaense Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Oddset er nede i 1.56 nu. Godt set 🙂

Skriv et svar